Alıntı fatih_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya selamlar wat 2011 kayıtları ne zaman baslıyor hangi zamana kadar devam edr_? bnde 2011 de gitmeyi dusunuyorumda ,. kayıdımı son zmnlara bıraksam gzl yerler işler dolar mı ,, ing. var bnde ama cok da kendime guvenceğim seviyede deil ,ne iş onerirsiniz bnm aklımda eğlence parklarında fln calısmak var sizce nasıl _? atlas die bi şirket dusunuyorum ii gibi duydum sizce nasıl ,, site için herkese tesk. edrim gayet gzl bi site.. cvplarınızı bekliyorum
kayıtlar eylülden itibaren başlar vize görüşmelerinin başlaması ise ocakta..kayıtlar en gec nisan mayısa kadar devam eder tabi o zmanlar kayıt olursan iş bulmakta sıkıntı cekersin cünkü genel olarak iş fuarları ocak-şubat-mart aylarında oluyor..

Şirket hakkında bilgi istiyorsan bu başlıkta isim vermek dogru degil..şirket isiyle arama yaptır yoksa konusunu ac..Eglence parklarında cok türk oldugu söylenir her zman ama nereye gidecegine baglı iş sözleşmelerini okumadan iş secmede karar verme derim..

Alıntı Türk Tanrısı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben akademik takvime baktım 18 inde bitiyor okul. Ne kadar süre gidebilirim biri aydınlatabilir mi beni? iş bulmada sıkıntı yaşar mıyım?

18 i biraz gec aslında ama problem degil sonucta en gec 20-22 si gibi gidersn genelde işlerin son başlama tarihleridir bu zamanlar..bu konuda sıkıntı yaşamazsın yani.. ne kadar kalabilrime gelirsek eylül 20 lernde dönersin 3 ayı tamamlarsın işte okulun ne zaman başlar ne kadar okulu asabilirsin bunlar sana baglı..