Work and Travel
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikalılar Salak mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Otelde calışan amerikalı bi housekeeperla konuşuyorum.Dedi türkiyede heryer cöl dimi? dedim türkiye ılıman iklimde bulundugu yer geregi cöl olamaz..ben hic cöl görmedim dedim..bayagı şaşırdı bilmiyordum falan dedi..5 dk sonra sordugu soru şu ama cok deve var ulaşımda deve kullanıyorsunuz dimi..şimdi deveyle cölü baglantılamayacak insana sabaha kadar konuşsan ne yazar

gel gelelim biz salaktır yarım akıllıdır diyoruz ama bizim birlikte calıştıgımız insanlarda kalifiyesiz niteliksiz insanlar..3-5 üniversite ögrencisiyle yaptıgım sohbetler gercektende farklı olmuştu..ama yinede genelinin siyasetten ve dünyada bihaber oldugunu söyliyebiliriz yine üniversitelilerden biri bana şunu demişti..okullarımız pahalı haberlerimizde dünyayla ilgili şeyler yok..cünkü hükümet halkı yönetmek istiyor halkın akıllı olmasını istemiyor onlara her türlü hizmeti veriyor ama düşünmesini istemiyor demişti..hay agzını öpeyim diyecektimde tehlikeli bi durumdu abd icin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otelde calışan amerikalı bi housekeeperla konuşuyorum.Dedi türkiyede heryer cöl dimi? dedim türkiye ılıman iklimde bulundugu yer geregi cöl olamaz..ben hic cöl görmedim dedim..bayagı şaşırdı bilmiyordum falan dedi..5 dk sonra sordugu soru şu ama cok deve var ulaşımda deve kullanıyorsunuz dimi..şimdi deveyle cölü baglantılamayacak insana sabaha kadar konuşsan ne yazar
    Banada -sizin 1. diliniz arapça 2. diliniz mi türkçe demişti biri.

Başka biri -deve var dimi sizin orada falan demişti.

Ama adamlar haklı. Nydeki reklamları görmüştüm. Hepsinde türkiye çöl gibi resmedilmiş. Hep kapadokya nevşehirdeki yerlerin kahverengi oldugu bölgreler. Bilmeyen birinin öyle anlaması çok normal
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks