Work and Travel
Toplam 109 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: California 2011

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

bana cok kazanmasam da olur onemli olan eglenmem ben oraya eglenme amaciyla gidiyorum diyorsaniz.. california en ideal yer.. calistigin sure icinde heryeri gezebilirsiniz californiada ve las vegasi da gezebilirsiniz... ayrica eger gittiginiz yer sahil kenarindaysa ki ole olmali her turlu eglenceyi bulabileceginiz bir eyalet.. ama konaklamalar cok pahalidir.. ortlama haftalik 100-125 dolar civari gider work and travelcilardan.. ayrica son bir dost tavsiyesi six flagslerden uzak durun californiadakilerden ... oldukca fazla sikayet var orda calisanlardan gelen.. cok az calisma saati veriliyor diye..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana cok kazanmasam da olur onemli olan eglenmem ben oraya eglenme amaciyla gidiyorum diyorsaniz.. california en ideal yer.. calistigin sure icinde heryeri gezebilirsiniz californiada ve las vegasi da gezebilirsiniz... ayrica eger gittiginiz yer sahil kenarindaysa ki ole olmali her turlu eglenceyi bulabileceginiz bir eyalet.. ama konaklamalar cok pahalidir.. ortlama haftalik 100-125 dolar civari gider work and travelcilardan.. ayrica son bir dost tavsiyesi six flagslerden uzak durun californiadakilerden ... oldukca fazla sikayet var orda calisanlardan gelen.. cok az calisma saati veriliyor diye..
    Zaten başka yerde de çalışsak biriktirdiğimiz parayı bir şekilde harcıcaz. Şahsen ben farklı bir yerde çalışsam travel kısmı için California eyaletini ve New York'u görmek isterim, eh böylece biriken para da bitmiş olacak. En azından California'da çalışırsam hem istediğimi yapmış olurum, hem de boşuna 3 ay farklı yerde zaman kaybetmem diye düşünüyorum. Tabi herkesin hayata bakışı farklı

Tavsiyeler için çok teşekkürler, umarım daha fazlasını paylaşmaya devam edersin ozgursum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)