new jersey de burdan aldığın ehliyetin geçerliliği yok,ordan ehliyet almanız gerekir,alışweriş içinde bi büyük sırt çantası alın çıkın yolanj için atlantic cityde ki outletler süper birçok mağaza yan yana
Century 21 iyidi new yorkda. Ben bikaç parça üst baş aldım uygundu. Ayrıca tommy'nin ebay'de bile 60 dolar olan saatleri, 40 dolardı.
hadii bi de ehliyet için mi uğraşıcaz, onu alması ne kadar sürer ki acaba? mantıklı bişey midir denemek
bakalım, gidince görücez işte konyayı falan![]()
helecan küpü
ehliyet için new jersey hakkında bişey diyemem ama güney ve güney doğu amerikanın nerdeyse tüm eyaletlerinde bizim ehliyet geçerli.
başlıkla ilgili de tekrar şunu söyliyim
sakın alışverişinizi new yorka bırakmayın
çok ucuz denen yerler
prime outlets, premium outlets yanında istinyepark tarzı kalıyor fiyat olarak
aynı ürünleri çok pahalıya almanıza neden olabilir
en iyisi bulunduğunuz yerin civarındaki güzel outletleri araştırın mutlaka vardır
10dolara 10tane new york tişörtü satılıyordu beyazlardan
o açıklama olmazsa olmaz![]()
Ne gibi açıklama mesela?
nj'deki Jerseygarden'ı tavsiye ederim ny'dan 42.caddede otobüs numarası 111di sanırım otobüse bineceksinz yarım saat içinde Jerseygarden'da olursunuz.Özellikle kızlar kesinlikle gitmeli çünkü Vİctoria's Secret'ın outleti varve bayaa güzel şeyler var hemde 10 dolar gibi fiyatlarla..
new york manhattan brooklyn taraflarında premium outletta aradığınız herşeyi bulursunuz en uygununu arayacaksanız new jersey jacksonsı öneririm
New Yorkta, times square' e geldiğin zaman yaklasık 45-70 dolar arasında fiyatları değişen şehir turlaru bulunuyor..denizden ozgurluk snıtını gezme vb. ziyaretlerde dahil...turları düzenleyenler genelde bizim türkiyedeki pazarcılar gibi, gel abi gel abla, yaklasımıyla sana satıs yapmaya calısıyorlar, pazarlık payın var, cok yapısken değiller, fakat ciddi bir rakabet var diğer tur şirketleriyle... hersey bir yana , heryeri görebiliyorsun bu tur kapsamında....
belirli güzergahlardan geçiyor ve güzergah üzerinde duraklar mevcut...istediğin durakta inip, istediğin durakta tekrar istediğin zaman binebiliyorsun...tur rehberi eşliğinde keyifli bir gezi oluyor...
New York City Tours and Sightseeing
özellikle Broadway üzerinde, china town ve little italy bölgelerine gelirken ve bu kısımlarda, bir çok outlet bulabilisin, her marka mevcut..
Hatta bu tur otobuslerine bindiginde o guzergah uzerinde cok unlu bir magaza vardi OMG.Oh my got acilimi galibaorada baya guzel seyler vardi..
Konu mr_usa tarafından (12-02-2010 Saat 12:22 AM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu new jersey deki jerseygardens in cok uygun oldugunu duymustum ayrica pasaportla gelenlerden tax almiolarlmis galiba nerede bu tam olarak bilen varmi bi de dogrumu bu soylenenler
NYC'deki tur otobüsleri cidden iyi.Aldığım tur Empire State ve Özgürlük anıtı-Ellis Island'da içeriyordu.Gayet iyi bir tur yapmış oldum.Artık otobüsün güzergahını öğrenince metroyu kullanmadan istediğimiz yere gidiyorduk.Kesinlikle tavsiye ederim bu turları.
Ayrıca bu turlar için times'da bir kaç kişi vardı otobüs reservasyonu için.Orada birilerine sorabilirsiniz bunlarla ilgili.Sanırım sık sık kalkıyor otobüsler gün içinde.
""Let the game begin""
kesinlikle M&M store unu öneririm sınırsız çikolata ziyafeti mutlaka ugra hatta susadımmı üst katına cık suyunu iç tekrar aşagı in yemeye devam))
New York'ta kısıtlı vaktim olduğu için times taki dükkanlardn alışveriş yapmak zorunda kalan birisi olarak bir sonraki gidişimde bütün outletleri aşındırmaya yeminliyim![]()
evet arkadaslar kesinlikle sehir icinden yapmamaya calisin alisverisi.outlet centerda 60 dolara satilan puma drift catler burada 80 dolar.zaten zaten 100 150 dolarlik alisveris yaptiginizda outlet centera giden otobusun parasini cikariyorsun daha fazlasinda ise cok daha kardasin.
Evet bu otobüsler sık sı gün içinde dolaşıyor belli güzergahlarda.
Size bir fiş veriyorlar ve bu güzergah üzerinde istediğiniz yerde inip istediğiniz yerden tekrar binebiliyorsunuz gün içinde.
Geçtiğimiz yıl karadaki güzergah dahil, manhattan, brooklyn, empire state, yani bütün önemli noktalar dahil, özgürlük anıtı ve denizden new york turunuda eklersek, 75 dolardı.. biz 4 dort kişi olduğumuz için pazarlık yapıp 60 dolara indirmiştim..
times meydanında sarı veya kırmızı tshirtlü insanlar yolunuzu kesip, ellerinde tur brosurlerıyle yanasacaktır size....
ayrıntılı bilgi..
New York City Tours and Sightseeing
Tur güzergahı için..
New York City Tour Map
Buarada üstü açık otobuslerde bu turu yapmak süper oluyor fakat bizim tura katıldığımız gün havaa buzzz gibiydi, donmustuk soğuktan diyebilirm,, ama güzeldi kesinlikle...
Yapmadan dönme denilebilecek bir aktivite..
![]()
yav biri şu woodbury'ye mahattan'dan otobüsle ya da trenle nasıl ve nerden gidilir bir söylese...
arkadaşım woodbury nin sitesinde yazıo nasıl gidileceği, ama ben woodbury de çok dehşet bi indirim fln bulamamıştım, belki long island daki outletleri de araştırabilirsin, hem nyc den daha yakın ama işte woodbury de daha fazla mağaza olduğu da şüphesiz
bak bunlar sitesinde yazan alternatifler:
Gray Line New York
Shopping Excursions to Woodbury Common from Port Authority, New York City (42nd Street & Eighth Avenue).
Hampton Luxury Liner
Shopping Excursions to Woodbury Common from Manhattan, New York City
Manhattan Transfer Tours
Hotel pick up service from Manhattan to Woodbury Common Premium Outlets. Please call (347) 495-8577.
The Party Ride Limo Bus
Private group shopping excursions to Woodbury Common Premium Outlets. Please call (866) 275-5466.
ShortLine/Coach USA
Daily transportation to Woodbury Common from Port Authority in New York City.
ShortLine/Coach USA
Eastside Manhattan weekday bus service to Woodbury Common.
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks