Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 45 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 45 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidilmemesi Gereken Yerler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı alemci_33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar peki washington dc nsl? yani oranın ortamı nedir? suç oranı nedir tehlikeli yerler varmı? biraz tırsıyom da
    Sen Alemcisin sana bişey olmaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

atlantic city gecelerinin hakkında bilgisi olan nasıl tehlikelimidir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

new yorkda 110. street sonrasına kesinlikle gecmeyin..zaten etraftaki insanların siyahlık yuzdesi arttıkca ve binalar kuculmeye basladıkca tehlikenin farkına varacaksınız

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hadi ya siz harlem mi diosunuz, iimis o zaman ogrenmis olduk ben bilmiodum cunku..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı mutluuzumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    new yorkda 110. street sonrasına kesinlikle gecmeyin..zaten etraftaki insanların siyahlık yuzdesi arttıkca ve binalar kuculmeye basladıkca tehlikenin farkına varacaksınız
    düşünebiliyormusun biz o bölgede arabanın içinde yattık 3 gün bu durumlardan ve tehlikeden habersiz olarak. şimdi diyorum ki ne kadar şanslıymışız başımıza hiç bişe gelmedi. ama oradayken de korkmuştuk çevreden en guzel araba bizimkiydi o mevkide park halinde olan ve bir çok arabanın camları kırık tamponu çatlak kapısına çarpılmış şekilde park halinde duruyorlardı ve bizde bıraktık arabayı oraya ve down town'a indik ondan sonra. ama korkmuştuk fakat o derece tehlikeli bir yer oldugunu farkedememiştik.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla cok cesaretlı olmak gerek dedıklerını yapabılmek icin...kapıyı, camı kırmalarını bırak, herhangi bir arabanın kundaklanması gundelık bı olay oralarda...allah kımseyı dusurmesın harleme

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mutluuzumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla cok cesaretlı olmak gerek dedıklerını yapabılmek icin...kapıyı, camı kırmalarını bırak, herhangi bir arabanın kundaklanması gundelık bı olay oralarda...allah kımseyı dusurmesın harleme
    3 ay 118 de kaldım hiç bişey olmadı. Gerçi hergün tedirgindim. Yemek yemeye falan gidince tek beyaz bendim Geceleri hostel a giderken hızlı gidiyordum. Ama o kadarda korkulacak bişey yok. Hiç olay falanda olmadı. Genelde 125 den sonra başlıyor tehlikeler
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkdaşalr wisconsin ciwarları nasıl? galiba oralar yayla gibiymiş,emekli yeri diyolar yeşillikler sessiz sakin..warmı bilgisi olan,paylaşırsa sevinirim..
    bide chicago gezilmeye değer mi? bilmediğimden soruyorum cahilliğime verin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar İstanbul'da yaşayan birine Amerikada hiç bir halt olmaz..biz burda hergün şansa yaşıyoruz orada iki üç zenci koymaz İstanbul çocuğuna şaka bi yana gerçekten bazı belli yerler hariç Amerika İstanbul'dan kat ve kat daha güvenli.Yani gecenin körü sen harlemde dolaşırsan kaşınıyosun demektir zaten o saatlerde tarlabaşınada çıksan başına bin kat daha kötüsü gelir..Her zaman dikkatli olmakta yarar var yabancılarla konuşmamak lazım iki laf atıyolar ilgilenmezsen çekip gidiyorlar..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

malibu inn wisconsin dells

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşünebiliyormusun biz o bölgede arabanın içinde yattık 3 gün bu durumlardan ve tehlikeden habersiz olarak. şimdi diyorum ki ne kadar şanslıymışız başımıza hiç bişe gelmedi. ama oradayken de korkmuştuk çevreden en guzel araba bizimkiydi o mevkide park halinde olan ve bir çok arabanın camları kırık tamponu çatlak kapısına çarpılmış şekilde park halinde duruyorlardı ve bizde bıraktık arabayı oraya ve down town'a indik ondan sonra. ama korkmuştuk fakat o derece tehlikeli bir yer oldugunu farkedememiştik.
    FBİ sanmışlardır sizi:P
    Wat

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gökmenkaraaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaşalr wisconsin ciwarları nasıl? galiba oralar yayla gibiymiş,emekli yeri diyolar yeşillikler sessiz sakin..warmı bilgisi olan,paylaşırsa sevinirim..
    bide chicago gezilmeye değer mi? bilmediğimden soruyorum cahilliğime verin
    arkadasım wisconsin dells teydim.. gercekten duydugun gıbı bi yer heryer yeşillik waterpark falan..kafa dinlemelık yer anlayacağın.. chicago demişsin görülmeye değermi.. bence görmeden dönülmemesi gereken yerlerden.. ben doyamadım resmen oraya böyle bi güzellik yok derim...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 ay 118 de kaldım hiç bişey olmadı. Gerçi hergün tedirgindim. Yemek yemeye falan gidince tek beyaz bendim Geceleri hostel a giderken hızlı gidiyordum. Ama o kadarda korkulacak bişey yok. Hiç olay falanda olmadı. Genelde 125 den sonra başlıyor tehlikeler

yok artık abartmayın, bende 1-2 ay 207 de kaldım, gece 3 te dondum. birsey olmadı olayda gormedim araba kundaklamada sabaha kadar latino muzikleri baskada bişi yok. istanbuldan daha tehlikeli oldugunu dusunmuyorum buranın acıkcası,

125 te butun sihaylar trenden iniyo, 175 ten sonrada latinolar ispanyollar iniyo.

geceleri caddeler marihuana kokuyor.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes gidilip görülecek,gezilcek yerleri yazdı bugüne kadar bide sölendiği kadar güzel olmayan yda güvenli olmayan yerler var mesela philadelphianın tam karşında nehrin diğer tarafında camden die bi şehir war,orada adventure aquarium diye biyer war çok sölendiği kadar güzel biyer gelmedi bana köpekbalıkları felan var,ben gitmeden önce büyük balıklar göricem sanmıştım bide o şehir suç oranı bakımından baya bi yüksekmiş,çok fazla zenci wardı zaten,bide geceleri atlantic cityde o ara sokaklarda gezmemek gerekir bence,harlemi sölememe gerek yok zaten

bilader konuyla pek alakalı degıl ama sımdı nasıl bır mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam adanalı oldugunu gorup onu gec demısporlu olman ayrı bır mutlu ettı) bu konu cok eskı bır konu tr demısın burdamısın bılmem ama sımdı sana bırsey soylıcem ıstersen sovebılırsın cunku ben kendıme delı gıbı sovuyorum ben demirspor atkısı getırmeyı unuttum nasıl unutursun deme adanadan gelmeden bulgarıstandan geldım o yuzden yanımda yoktu getıremedım ıyı yerler kotu yerlerı gec bana demırspor atkısı bull))) sıma olarak gorsem belkı tanırım bıle senı kadıkoylu ıle felan yan yana geldıysen...
    Ölüm Beni Hangi Göğün Altında Bulacak Olursa Olsun O anda Düşündüklerim Yalnızca SEN OLACAKSIN... (CHE)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)