atlantic city gecelerinin hakkında bilgisi olan nasıl tehlikelimidir
new yorkda 110. street sonrasına kesinlikle gecmeyin..zaten etraftaki insanların siyahlık yuzdesi arttıkca ve binalar kuculmeye basladıkca tehlikenin farkına varacaksınız![]()
harlem diyoruz biz oraya![]()
hadi ya siz harlem mi diosunuz, iimis o zaman ogrenmis olduk ben bilmiodum cunku..
düşünebiliyormusun biz o bölgede arabanın içinde yattık 3 gün bu durumlardan ve tehlikeden habersiz olarak. şimdi diyorum ki ne kadar şanslıymışız başımıza hiç bişe gelmedi. ama oradayken de korkmuştuk çevreden en guzel araba bizimkiydi o mevkide park halinde olan ve bir çok arabanın camları kırık tamponu çatlak kapısına çarpılmış şekilde park halinde duruyorlardı ve bizde bıraktık arabayı oraya ve down town'a indik ondan sonra.ama korkmuştuk fakat o derece tehlikeli bir yer oldugunu farkedememiştik.
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
valla cok cesaretlı olmak gerek dedıklerını yapabılmek icin...kapıyı, camı kırmalarını bırak, herhangi bir arabanın kundaklanması gundelık bı olay oralarda...allah kımseyı dusurmesın harleme
![]()
Sometimes memories can kill...
arkdaşalr wisconsin ciwarları nasıl? galiba oralar yayla gibiymiş,emekli yeri diyolar yeşillikler sessiz sakin..warmı bilgisi olan,paylaşırsa sevinirim..
bide chicago gezilmeye değer mi? bilmediğimden soruyorum cahilliğime verin![]()
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayan birine Amerikada hiç bir halt olmaz..biz burda hergün şansa yaşıyoruz orada iki üç zenci koymaz İstanbul çocuğunaşaka bi yana gerçekten bazı belli yerler hariç Amerika İstanbul'dan kat ve kat daha güvenli.Yani gecenin körü sen harlemde dolaşırsan kaşınıyosun demektir zaten o saatlerde tarlabaşınada çıksan başına bin kat daha kötüsü gelir..Her zaman dikkatli olmakta yarar var yabancılarla konuşmamak lazım iki laf atıyolar ilgilenmezsen çekip gidiyorlar..
malibu inn wisconsin dells
arkadasım wisconsin dells teydim.. gercekten duydugun gıbı bi yer heryer yeşillik waterpark falan..kafa dinlemelık yer anlayacağın.. chicago demişsin görülmeye değermi.. bence görmeden dönülmemesi gereken yerlerden.. ben doyamadım resmen oraya böyle bi güzellik yok derim...
yok artık abartmayın, bende 1-2 ay 207 de kaldım, gece 3 te dondum. birsey olmadı olayda gormedim araba kundaklamada sabaha kadar latino muzikleri baskada bişi yok. istanbuldan daha tehlikeli oldugunu dusunmuyorum buranın acıkcası,
125 te butun sihaylar trenden iniyo, 175 ten sonrada latinolar ispanyollar iniyo.
geceleri caddeler marihuana kokuyor.
bilader konuyla pek alakalı degıl ama sımdı nasıl bır mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam adanalı oldugunu gorup onu gec demısporlu olman ayrı bır mutlu ettı) bu konu cok eskı bır konu tr demısın burdamısın bılmem ama sımdı sana bırsey soylıcem ıstersen sovebılırsın cunku ben kendıme delı gıbı sovuyorum ben demirspor atkısı getırmeyı unuttum nasıl unutursun deme adanadan gelmeden bulgarıstandan geldım o yuzden yanımda yoktu getıremedım ıyı yerler kotu yerlerı gec bana demırspor atkısı bull
))) sıma olarak gorsem belkı tanırım bıle senı kadıkoylu ıle felan yan yana geldıysen...
Ölüm Beni Hangi Göğün Altında Bulacak Olursa Olsun O anda Düşündüklerim Yalnızca SEN OLACAKSIN... (CHE)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks