Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Program ücreti çıkarmı?

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

simdi soyle ben yasadiklarimi anlatayim sana ben is secimini daha dogrusu sirket bana senin inglzce kotu biz sana secelim isi ben de ok dedim hem hangi eyallete gidecegimi de bilmiyodum ok dedim siz ayarlayin otel isi olsun 2. is bulabilecegim bi yer olsun.ekimde kayit yaptik mayista is bi aciklandi mc donalds isi gelmis ustelik sozlesmesinde bile yazmislar 2. is yoktur bu bolgede bunu bilerek pozitif dusenurek gelin diye bari sozlesmede yazmasaydi.ne 2 is bulabildim ne de mc donalds adam gibi saat verdi 80 usd karavanda konaklama aldigim para eve ve yemege gidiyordu kimi haftalar 15 saat calisitim sadece evde bos bos oturdum bi sehir vardi o da uzakti gidemedim evdeki 3 tanew cinli kizla inglzcemi gelistirmege calisitim .ayni evde kaldigim Turk arkdslar hms host diye bi restranda calisitlar 4 temmuz ve labbor day gibi ozel gunlerde daouble shift aldilar yani o gunun iki katini ama mc dsonalds vermedi .hep haftada 40=50 saat calistilar 3500 yapmislardir tahminimce.evde tayvanli cocuklar vardi benden 1 ay sonra geldiler ama 3000 usd yaptilar onlarda o yerde calisiyolar.gecen haftada isi biraktilar ben ise hala calisiyorum 1500 usd zor yapiyorum butun yaz boyunca.ha mc donalds saat verseydi adam gibi para kazamnip yazim iyi gecerdi sirketin sucu yok diyemem cunku ben kayit yaparken sart kostum otel isi olacak diye sirf kayit ucretini almak icin cok yalan soyluyorlar ozelliklede kayit zamni cok dikkatli ol ..benim gibi yapmak yerine is secimini git kendin yap eyaleti de sec buyuk sehir secmeni tavsiye ederim isin kotuyse degistirme imkanin olsun bu arada ozman sirketinden uzak dur bende ızmırdeydım ve alsancak ozmanı secmıstım bana ucret daha uygun gelmıstıçonlar daha hayatlarında amerıkayı gormemıs nerden bılcekler usa yı çhersene verdıklerı tlfn kartlarının bıle ne ıse yaradıgını bıle bılmıyolardı sordugum soruların cvpsız kalması benı delı edıyordu bu forumdakı bı cok kısı bılır..is secimini biz yapalim derlerse kabul etme.eger benim gibi yaparsan sirket elinde kalan kimsenin istemedigi kotu bi isi sana verecektir.degistirmek istedginde de sozlesmeyi gosterip degistiremezsin ode 400 euro degiselim biz sana 1 is bu;acaktik onu da yaptik ..eee hani kayit yaparken demistim otel isi soz demistiniz nerde bu sozler..yano kisacasi biraz sansin olup iyi saat alirsan cikar program ucreti niye cikmasin 3500 harciycan ortalama zaten ama cok az gezersin ayrilirken ny u birkac saat gezersin sonra gelirsin havalimanina ucaga atlarsin gidersen kalmaya kalksan cok paran gider istemeden de harcarsin..
    Konu sucre tarafından (21-09-2010 Saat 01:12 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)