Work and Travel
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar izmirde okuorm bende çok büyük ihtimalle u. towers ile gitmeyi planlıyorum 2 senedir araştırıyorum kafama yatan şimdilik bu tabi sizdende bilgi alabilirsem ona göre plan yapabilirim.öncelikle benim planım program ücretini çıkarmak ve üstünede çok fazla olmasa bile birazcık para kazanmak.nasıl yerleri seçmeliyim küçük yerlerimi büyük yerlerimi?iş olarak nasıl işler seçmeliyim önerileriniz nelerdir?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar izmirde okuorm bende çok büyük ihtimalle u. towers ile gitmeyi planlıyorum 2 senedir araştırıyorum kafama yatan şimdilik bu tabi sizdende bilgi alabilirsem ona göre plan yapabilirim.öncelikle benim planım program ücretini çıkarmak ve üstünede çok fazla olmasa bile birazcık para kazanmak.nasıl yerleri seçmeliyim küçük yerlerimi büyük yerlerimi?iş olarak nasıl işler seçmeliyim önerileriniz nelerdir?
    gecen sene ben de senin gibi dusunuyordum oncelikle wat i basrariyla tamamlamak icin iyi bir isin olmasi gerekiyor bunun icin de kesinlikle Mc donlads i secme ve buyuk bi yerleske sec bos gunlerinde 2.iste calisabilecek ve bulabilecek bi yer olsun en onemlisi isini sirkete birakma benim gibi. git kendin sec..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)