Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 123456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 314 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2011 work and travel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

dahstres ,sucre,CCN,earwen,matador36 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yani işte tabiki bende biliorm öle çok çok para kazanamıcağımı ama hani eyalet olarak,iş olarak nasıl yerler daha çok kazandırır onun için sordum açıkçası çünkü bu konuda en tecrübeliler sizsiniz ileride şirket bize dandik bi eyaltte dandk bi iş verdiği zaman oranın hakkında bilgimiz olmadığı için seçme hatalarına girmeyelim diye sordum.atıyorum siz x eyaletinde x eğlence merkezinde çalştım çok rahattı,şukadar aldım,ulaşım bisikletle yakındı..vs şeklinde açıklama yaparsanız iş seçiminde biz onlarıda göz önünde bulundururuz ve en azından fikrimiz olur.biraz uzun bi yazı oldu k.bakmayın

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 2011 work and travel

bende bu yıl ikinci kez gideceğim, self yapabilirsem yine Ocen city i düşünüyorum,

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı chaghdasch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu yıl ikinci kez gideceğim, self yapabilirsem yine Ocen city i düşünüyorum,
    gecen yıl ne iş yapmıstın kardes.2. iş imkanı var mı sence orda

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi kendime karar vermiyorum! buraya üye olduğum günden beri yüzlerce yorum okudum her konuyla ilgili! haliyle kafamızda bir izlenim oluşuyor! son senesinde vize alan olduğunu da biliyorum ama nadir ve nasıl geçiyor o vize görüşmeleri durumlarından dolayı onu merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum mümkünse o durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa bana çok sevinicem.
    son sinifta olanlar icin istenen seyler aslinda yuksek lisans basvuru kagidi veya ne bbilim ales sonucu gibi seyler olabilir ya da dondugunde calisacagina dair bir belge.. bu arada kesin olmamakla birlikte bayanlarin daha ben red yedigini duymadim bayanlara daha kolay veriliyor vize bunun bircok nedeni olabilir.. seninde bayan oldugunu tahmin ederek soluyorum.. son siniflar ozellikle son yillarda baya rahat almaya basladilar aslinda. not ortalamasi yuksekse ve bir tane belge goturebiliosa sorun cikmior genelde..

Alıntı eghn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dahstres ,sucre,CCN,earwen,matador36 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim yani işte tabiki bende biliorm öle çok çok para kazanamıcağımı ama hani eyalet olarak,iş olarak nasıl yerler daha çok kazandırır onun için sordum açıkçası çünkü bu konuda en tecrübeliler sizsiniz ileride şirket bize dandik bi eyaltte dandk bi iş verdiği zaman oranın hakkında bilgimiz olmadığı için seçme hatalarına girmeyelim diye sordum.atıyorum siz x eyaletinde x eğlence merkezinde çalştım çok rahattı,şukadar aldım,ulaşım bisikletle yakındı..vs şeklinde açıklama yaparsanız iş seçiminde biz onlarıda göz önünde bulundururuz ve en azından fikrimiz olur.biraz uzun bi yazı oldu k.bakmayın
    ozellikle amacini iyi belirle.. is secerken en onemli kriter haftalik min calistirma suresi ortalama deil !! konaklama fiyati ki cok onemlidir yuksek konaklama fiyati olan islerden kacin.. saat lik ucretin yuksekligine aldanmadan daha once o ise gidenlere ulasmaya calisip ne kadar kazanildigini ogrenmeye bakin.. ayrica calisma kosullarini da goz onunde bulundurun. gidip de sikayetle donenlerin buyuk cogunlugu aslinda hayatlarinda hic calismamis is hayati nedir bilmeyen ve amerikada eglenicem calisirken gibi sirket yalanlarina inanmis kisiler oluyor..hangi isi yapabileceginizi ve hangi iklimde yasaybileceginizi hatta buyuk sehirde mi yoksa kucuk sehirdemi yasayabileceginizi iyi dusunun..bir de is sozlesmelerinde yazan ise ulasim olayina da dikkat edin ucretsiz servis ya da cok ucuz servis saglayan ya da konaklamasi ise yurume mesafesinde olan isleri secmeye calisin.. genel itibariyle konaklama ve ulasim ic kesimlerde daha ucuz oluyor kiyi kesimlerde cok pahali oluyor.. ayrica alttaki imzamda bulunan linki okumanizi tavsiye ediyorum tecrubeli arkadaslarin sirket secimi ve wat ile ilgili uyarilari bulunmaktadir...
    Konu ozgursum tarafından (29-09-2010 Saat 06:19 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Aslında bu %90 öğrenci, %10 şansla alakalı bir şey. Pratik yapmak, kazanç sağlamak, mutlu olmak öğrencinin elindedir. Bu programda öğrencinin iş ve eyalet seçim hakkı vardır ancak seçilen bir noktanın %100 garanti olması gibi bir şey mümkün değil. Programın amacı kültürel değişim yoluyla öğrecilerin Amerikan kültürünü tanıması kendi kültürlerini de oraya aktararak etkileşim sağlanması. Para kazanmanız ise oradaki yaşamsal masraflarınızı ailenizin desteği olmadan karşılamaya yarar. Para biriktirmek ise sizin programa bakış açınızı bağlar.

bende bu yıl ikinci kez gideceğim, self yapabilirsem yine Ocen city i düşÃ¼nüyorum,
    Eğer çalıştığınız işveren tekrar gelmenize sıcak bakarsa self-placed olarak kolaylıkla gidebilirsiniz; fazla ücret de ödememiş olursunuz.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmanı

Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ne kulturel gelisiminden bahsediyorsunuz ya zamanin buuk bir kismi kulturel bunalim yasamakla gecyiorr..kac is grdunuz dydunuz ki sadece 1-2 turk var..sabah aksam selamina leykum:d heh tabiki buyuk tcrubeler katmiyor degil insana msela turk turk u gurbette nasil cuker bunu ogrenirsin:d saka bir yana tabi tcrube katiyor cgu knuda ama bu tcrubeler icin amerka da work and travel yapmaya hcc gerek yok..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

2011 yılında ben de düşünüyorum abd'ye gitmeyi. geçen yıl notlarım düşük olduğu için vize alamadım, bu sene daha tertipli bir eğitim yılı geçirerek amacıma ulaşırım sanırım. varsa bu yıl wat düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler bir grup oluşturursak daha indirimli fiyatlar alırız.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Sitede son yili olupta,alttan dersi olmadan vize alan var ,merak etme.Hem konsolosluk memurunun yerinede kendi kendine karar verme
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben kendi kendime karar vermiyorum! buraya üye olduğum günden beri yüzlerce yorum okudum her konuyla ilgili! haliyle kafamızda bir izlenim oluşuyor! son senesinde vize alan olduğunu da biliyorum ama nadir ve nasıl geçiyor o vize görüşmeleri durumlarından dolayı onu merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum mümkünse o durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa bana çok sevinicem.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nyc de tanıstıgım ıkı Turk ogrencı de mezun olup gelmıslerdı eger usa da kalmayi sectigin takdirde Turkiyede kaybedecek cok seyin varsa bence vizeyi alirsin ustune kayitli ekonomik belgeler..
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

gidin gencler sürünsenizde gidin geriye paralı veya parasız erken yada gec nasıl donerseniz donun ama gidin tecrübesini yaşayın su kısa ömrünüze anltabilceginz 1 2 anı eklerseniz en kötü ..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Para öncelikse eğer sizin için eğlence parklarını gtercih etmeyin.Chicago ve New York'ta bulunmuş ve bir eğlence parkında çalışmış biri olarak oraların pahalı olduğunu ve ordan kazanacağınız parayla kendinizi zor geçindireceğinizi söyleyebilirim size.Ha overtime yapma şansım da oldu ama kazandığım parayı aynen harcamak durumunda kaldım.

Yanınıza alabildiğiniz kadar fazla para almanızı öneririm şahsi olarak.Nasılsa orda kazanmaya başlayacağım,400-500 yeter demeyin.Çünkü hiç bilmediğiniz bir yere gidiyorsunz ve ne yaşayacağınızı bilemezsiniz,tedbirli olmakta fayda var.Ayrıca ben ilk 2 hafta paycheck alamadım ve sanırım pek çok işte bu prosedür var.O iki haftanın konaklama ve yiyecek masrafıını da göz önüne alın.

Aslında söyleyebileceğim çok şey var ama ilk etapta bunlar önemli bence.Sorusu olan varsa cevaplarım

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

pekı abd de en cok kazandıran ıs veya ısler hangılerıdır....cunku benım aklımda calıfornıdakı ıx flags vardı su aralar ama dıyosunkı cok fazla kazanamzsın anca yemene yeder kazandıgın..benım oraya gıtme amacım eglnemek oraları gezıp tozmak..bıraz alıs-verıs yapmak..kısacası eglence parkları dedıgıne gore ne benım alıs-verısıme yeter nede oraları gezıp tozmama..pekı bunun ıcın en cok kazandıran ısler hangılerıdır..en azından 2 ay kasıp gerı kalan son 15 gun delı gıbı gezmek ıstıyorum tabıkı begendıgım bı kac esyayıda almak...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı reyes_19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı abd de en cok kazandıran ıs veya ısler hangılerıdır....cunku benım aklımda calıfornıdakı ıx flags vardı su aralar ama dıyosunkı cok fazla kazanamzsın anca yemene yeder kazandıgın..benım oraya gıtme amacım eglnemek oraları gezıp tozmak..bıraz alıs-verıs yapmak..kısacası eglence parkları dedıgıne gore ne benım alıs-verısıme yeter nede oraları gezıp tozmama..pekı bunun ıcın en cok kazandıran ısler hangılerıdır..en azından 2 ay kasıp gerı kalan son 15 gun delı gıbı gezmek ıstıyorum tabıkı begendıgım bı kac esyayıda almak...
    pek bılmıyorum ama agustos sonları eglence parklarında is azaliyomus dediler dedıler ..ben mc donaldstaytım cok az kazandım ve eylul ılk haftası ıtıbaren hıc ıs yoktu
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

birincisi six flags islerinden ucak dur illa six flags e gidicem diyorsan lake george ya da nj dekine git.. six flags en az saat veren eglence parkidir ve california ve chicago six flags lerde six flagsler icinde en az saat verenlerdir dikkat etmek lazim..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi six flags islerinden ucak dur illa six flags e gidicem diyorsan lake george ya da nj dekine git.. six flags en az saat veren eglence parkidir ve california ve chicago six flags lerde six flagsler icinde en az saat verenlerdir dikkat etmek lazim..
    mc donalds ıslerınede arkadaslar sayesınde pek sıcak bakmıyorum aslında cok pıs ve kotu dıyorlardı...pedıcap ve chaır ride olayını onerıyorlar galıba bu tur ıslere yonelıcem...tavsıye edılen ıs varmı acaba...bu ıslerı eyalet ve ıs ısmı olarak yazarsanız sevınırım (:
    Konu reyes_19 tarafından (01-10-2010 Saat 06:18 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mc donalds ıslerınede arkadaslar sayesınde pek sıcak bakmıyorum aslında cok pıs ve kotu dıyorlardı...pedıcap ve chaırraid olayını onerıyorlar galıba bu tur ıslere yonelıcem...tavsıye edılen ıs varmı acaba...bu ıslerı eyalet ve ıs ısmı olarak yazarsanız sevınırım (:
    pis ve kötü değil,, sadece yorucu... çok fazla sohbet imkanın olmuyor, ayrıca yoğun...yemek konusunda sıkıntı cekmiyorsun, over time calısma sansın olabilir..eğlence acısından çok sanslı olunduğunu soyleyemem.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

mc donalds ıslerınede arkadaslar sayesınde pek sıcak bakmıyorum aslında cok pıs ve kotu dıyorlardı...pedıcap ve chaır ride olayını onerıyorlar galıba bu tur ıslere yonelıcem...tavsıye edılen ıs varmı acaba...bu ıslerı eyalet ve ıs ısmı olarak yazarsanız sevınırım (:
    ben mc donalds ta calısıtım ny ta otoban uzerindeki bi plazada idi ve pek yogun degildi islerimiz ilk ay mutfakta grill de calisitim 2 ay da lobby de calisitim tek yaptigim masalarin uzerini silip supurge ve paspas yapmakti hic zor degildi kimse de bagirmadi bana bi kere bile lobby de oturabiliyodum manager mutfakta uzakta idi ve lobby de deliler ve lise ogrencileri de calisiyodu onlarla konusma imkanim oluyodu gun boyunca sakalasiyoduk falan filansadece 8 saat ayakta kalmak yordu beni bi de copun kokusu degistirrken..az kazanayim yorulmayayim diyen mc donalds secebilir ama bazi mc donaldslar konumu itibariyle cok yogun olabilir ozaman nefes te alamabilirsiniz ama genelde sandivic yapmak patates kizartmak ne kadar zor olabilir ki.msela benle alpanistin calistigi mc donaldslar is yogunlugu acisindan ayri,eylulun sonlarina dogru artik kovuyolardi bizi is yoktu cunku bi de bizde siyah pantolon beyaz gomlek varken bazi Mc donaldslarda turuncu tisort oluyo
    Konu sucre tarafından (01-10-2010 Saat 06:59 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ozman dan uzak durun ,gerisi yalan...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bnecede ozmandan uzak durunnn
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnecede ozmandan uzak durunnn
    Alıntı ktye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozman dan uzak durun ,gerisi yalan...
    agzinizdan bal damliyo vallah cok dogru ozmandan kesinlikle uzak durun ..kayit alma donemlerinde cok yalan soylerler sirf o program ucretini sizden almak icin sonra da yuzunuze bile bakmazlar.. tatildeyiz yrdm edemeyiz ksra bakmayin diye mail atan bi sirketten n beklersiniz ki tatildeyseniz bile yrdm etmek senin gorevin parani almayi biliyorsun..ben amerikada iyi calisip is verenin gozune girerim iyi kazanirim ya da kotu calisirim isten atilirim ya da az kazanirim kotu yaz geciririm hepsi bana bagli sirketle alakasi yok elbette sirket daha nyapsin ama sen kayit alirken gel sana kesinlikle otel isi ayarliyacaz is secimini sen yapamazsin inglzcen kotu biz secelim diyip kayit ucretini de aldiktan sonra bi de taktik uygulayip sonrada ogrenciyi mc donalds isine yerlestirirsen bu ise gitmek zorndasin sozlesmemiz var diye zorlarsan orda suc senindir !!
    http://www.turkishwat.net/work-trave...5-ozman-8.html
    Konu sucre tarafından (01-10-2010 Saat 04:08 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

iş begenemıyoz ıyımı

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

gezmeye ve bırazda olsa alısverıse yetecek kadar kazanıym bana yeter işin ısmı veya agırlıgı onemlı degıl benım ıcın ama tabıkı tecrubelı arkadasların tavsye ettıgı ıslerı veya seylerıde dınlemek ısterım (:

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ille gidecek misin peki emin ol cogu sikinityi cekmeye degmez kdumun programi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı dahstres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ille gidecek misin peki emin ol cogu sikinityi cekmeye degmez kdumun programi
    ewet kafaya koydun ıyısıylede kotusuylede gııcem

Tecrübe Puanı
    24

burger kingde de mcdonaldsda calışan samimi arkdşlarm vardı..BurgerKingten kimse memnun değildi calşma koşullarndan saaatlernden falan ama mCdonalds ı seviyordu herkes..tandıgım bi rus haftada 70 saat falan calışıyordu mesela mcdonalds ta..tabi bayagı yoruluyordu

gidip gitmeme meselesine gelirsek sürüncekte olsa herkes hayatında 1 kez gitmeli bence.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burger kingde de mcdonaldsda calışan samimi arkdşlarm vardı..BurgerKingten kimse memnun değildi calşma koşullarndan saaatlernden falan ama mCdonalds ı seviyordu herkes..tandıgım bi rus haftada 70 saat falan calışıyordu mesela mcdonalds ta..tabi bayagı yoruluyordu

gidip gitmeme meselesine gelirsek sürüncekte olsa herkes hayatında 1 kez gitmeli bence.
    Benim yukarida da deginmek istewdgim her mc donalds ayni degildir bazilari konumu itibariyle iyi saat verebilir ama herkes mc donaldsin az saat verdgini biliyor..az kazanayim az yorulayim diyorsaniz tam size gore

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende NY (times square) mc donalds çalıştım. Hafta da 42 saat falandı. GÖrüldüğü gibi aynı firmanın farklı lokasyonlarında bile durumlar değişiklik gösteriyor. Wat öğrencilerini kasaya vermiyorlar demişlerdi bana ama ben kasadaydım mesela!! Bu wat olayının büyük kısmı şans! onu demek istiyorum. Ayrıca kesinlikle büyük yerlere git! ama mc donalds'a gitmeni tavsiye etmem!

Tecrübe Puanı
    24

@sucre

benim bulundgum yer dagbaşıydı zaten eylülde kar sogukları başlamıştı mesela..bizim otelin 4-5 odası doluyken onları gayet güzel 40 saat üstü calıştıryorlardı her gün orda yedegim icin biliyorm müşterite de yoktu..manager inden midir bilemem..Ama o zmanlar otel işindense keşke mcdonalds a gelsydim demiştim..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sucre

benim bulundgum yer dagbaşıydı zaten eylülde kar sogukları başlamıştı mesela..bizim otelin 4-5 odası doluyken onları gayet güzel 40 saat üstü calıştıryorlardı her gün orda yedegim icin biliyorm müşterite de yoktu..manager inden midir bilemem..Ama o zmanlar otel işindense keşke mcdonalds a gelsydim demiştim..
    keske mc donalds a gelseydın benim gibi ve sadece 1500 usd kazansaydın 3 ayda haftanin 4 gunu calisip 3 gunu yatsaydin..bi de ayni evi paylastigin tayvanlilarin baska bi restranda 50 saat uzeri calistigini gorunce kiskancliktan patlasaydin
    Konu sucre tarafından (04-10-2010 Saat 02:55 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)