Work and Travel
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: paycheck bozdurma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Bu sorunu olanlar genelde paychecki almadan geri donenler,cunku cogu yerde isveren kendini garantiye almak icin calisma periyodundan daha sonraki zamanda ceki sana veriyor.mesela calistigin iki haftanin parasini ucuncu haftanin sonunda almak gibi.Ya da en azindan iki uc gun sonra bile verseler ceki, ogrenciler o zamanda coktan "travela" baslamis oluyorlar
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sorunu olanlar genelde paychecki almadan geri donenler,cunku cogu yerde isveren kendini garantiye almak icin calisma periyodundan daha sonraki zamanda ceki sana veriyor.mesela calistigin iki haftanin parasini ucuncu haftanin sonunda almak gibi.Ya da en azindan iki uc gun sonra bile verseler ceki, ogrenciler o zamanda coktan "travela" baslamis oluyorlar
    valla birisi 7 tane paycheckten bahsediyordu hic mi paraya ihtiyacı olmadı yaws.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla birisi 7 tane paycheckten bahsediyordu hic mi paraya ihtiyacı olmadı yaws.
    ben gecen yil amerikada son gunumde 7 paycheck bozdurup donmustum acaba ben olabilir miyim o kisi diye dusundum bir an o 7 tane paycheckten farkli olaak 2 paycheck bozdurmustum daha once, yetmisti bana.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı cell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gecen yil amerikada son gunumde 7 paycheck bozdurup donmustum acaba ben olabilir miyim o kisi diye dusundum bir an o 7 tane paycheckten farkli olaak 2 paycheck bozdurmustum daha once, yetmisti bana.
    ceki bozdurup donenlere lafım yok. gerci kimseye lafım yok hehehe, bende bozdurmayıp donenleri anlamıyorum. bi suru kulfet masraf sonra tr bozudrmaya ugras bankaya gitmekten zaten nefret ediyom .

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks