Alıntı liluf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hosteller güvenli olur mu?? biz 2 kişi gidicez de bavulu fln napıcaz, içindekiler çalınır mı diye tırsıyoruz... bi de üstü açık otobüsler demişsin.onlar için bilet filan almak gerekir mi?alıncaksa nerden alınıyor?
Kesin times a gidersin. Orada gormemen mumkun degil. Zaten yanlarindan gecerken adamlar -tur var katilmak istermisiniz falan diye bilet satiyor. Adim basi birine rastliyorsun. Parayi odeyince adamin yaninda basliyorsun tura. Yada online da alabilirsin.

Hostellar genelde guvenlidir. Cogunda kilitli dolap var zaten. Degerli esyalarini odanda kilitli dolaba koyarsin. Valizinda odanda kalir. Ama kimse gelipde senin kiyafetini falan calmaz.

Benim kaldigim odada millet masanin ustune ipodlarini telefonlarini falan birakip gidiyordu. Hic olay yasamamistik.

Bi keresinde cati katinda parti yaparken bi kiz arkadasim foto makinesini ve cuzdanini kaybetmisti. 1 gun sonra girisde gorevli arkadasa vermisti. Bulmus biri getirmis falan diye.

Ben 3 aya yakin kaldim bi sorun yasamadim.

Ama hostellar guvenlidir demekde yanlistir. Odanda kalacak kisinin kim oldugunu bilemezsin. Atiyorum 20 yildir hirsizlik olmamis bi hostelde senle ben ve 4 kisi daha birlikte kaliyoruz. Ben 1 gun sonra gidecegim. Senin cantani karistirirrim atarim degerli buldugum seyi cebe giderim, yada telini falan gorursem. Kim bulacak daha sonra. Sonucta ulkeden ayriliyorum.

Ama hostellar genelde ogrencilerin, watcilarin kaldigi yer oldugu icin hirsizlik falan olmuyor. Herkes senin gibi. Gelip 2=3 gun kalip eglenip gidiyorlar.

Bence bi sorun yasamazsin. Ama yasayabilirsin de.

Ama tavsiyem git kal bisey olmaz