eline saglik...
''Bunlar daha önce karşılaşılan sorunlar olarak bize gelmiş olduğundan size rahatlıkla olasılıklardan bahsedebiliyorum."
demis adam biliyoruz nasil bi sirket oldgunuz ve onlarca magduriyetlikten sonra belli bi tecrube kazanmissinizdir artik..yalan soyleme bahane bulma konularinda da ustlerine yoktur yillardir ogrencileri yalan vaatlerle kandirdiginiz icin tecrubelisiniz herduruma verebilecek bi bahaneniz var ...ben otel isi istiyodum ndn mc donalds geldi demistim demislerdi ki ''senin cv ne gore anca bunu bulduk '',bu sefer demistim benim cv de daha once 3 farkli fabrikada calistigim yaziyor ki bi tanesi de Usa da taninan bi pantolon markasi ve bu seferde baska bi yalan uydurup "senin ingilizcen kotu o yuzden boyle bi is bulduk dediler'' .dedim madem inglzceme gore verildi bana bu is neden sozlesmede pratik yap inglzce senin pozisyonun icin cok onemli yaziyor .bu sefer de baska bi bahane uydurup bu sene is sikintisi var kusura bakmayin deniliyor.yani anliycaginiz herseye bi kilif uydurabiliyorlar bu konuda cok tecrubeliler.ben istedgim gibi kazanamiyorum ama iyi bi yaz geciriyorum egleniyorum yiyp iciyorum geziyorum tozuyorum ..kesinlikle uzak durulmali bu sirketten zaten oryantasyonuna 15-20 kisi gelmisti tercihte edilmiyo aslinda heryerde subesi olmasindan ogrenci sayisi fazla bi de her magdurda cikip buraya yazmiyor derdini ya ugrasmak istemiyor ya da Turkishwat sitesini bilmiyor...
HEPTE BOYLE DERLER MSJLARININ ALTINA ''SEVGILER''
SEVGILER...
SUCRE
Bookmarks