Aman bosver ayni evi paylastigim adam 8 yildir kacak kaliyor ve calisiyor ..konustuk meksikadan gelmis gece dag tepe asmis..olmadi seneye once meksikaya ordan da usa ya gelirsin
![]()
Aman bosver ayni evi paylastigim adam 8 yildir kacak kaliyor ve calisiyor ..konustuk meksikadan gelmis gece dag tepe asmis..olmadi seneye once meksikaya ordan da usa ya gelirsin
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
tek korkum zaten çıkış yapamamaktı o da zaten anladıım kadarıyla olağan bir durum değilmaaşımı social securtisiz veren banka da buldum,320 dolarımı kurtarayım ;/bari gerci zaten elimde olan bir miktar değil
![]()
uçakta verilecek de mesela ist-amsterdam-nyc gidiyoruz diyelim amsterdama giden uçaktamı verilcek nyc gidendemi
Isatnbl-londra-Nyc yaptim ben..londradan kaltiktan sonra verdiler
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Amsterdamda aktarma yapacağın ucakta verecekler I-94 belgesini...Yani NYC ye giderken..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks