benimkini pasaporta zimbalamadilar;pasaportun arasina koydu salak herif;bende cuzdanimda tasiyordum cuzdanda kayip iste 230 dolar ne ya dalga mi geciyolar
benimkini pasaporta zimbalamadilar;pasaportun arasina koydu salak herif;bende cuzdanimda tasiyordum cuzdanda kayip iste 230 dolar ne ya dalga mi geciyolar
Bu kart önemli gercekten, donuste bineceğiniz havayolu şirketinin görevlileri check in sırasında alıyorlar, yani ülkeden cıkıs yaparken..
Farklı bir uygulama varmı bilmiyorum.
Fakat bu kartın tekrar alınması 230 dolar yanı sıra yaklasık olarak 3-4 haftalık bir zaman diliminide kapsıyor hatta daha uzun sürdüğünü soyleyenler vardı...
tam hatirlamiyorum 320 de olabilir ..az mi senin icin...zaten soordugumuz interexchnge gorevli de cok hizli konusuyodu hic unutmuyorum en son dedim please speak slowly ..kadin bakti bana once sonra dedi ben yavas konusurm ama bakalim senin is veren yavas konuscak mi demisti ..kizmistim icimden kadina
![]()
Konu sucre tarafından (22-07-2010 Saat 08:57 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
yaa almazsam olmazmı kımılerı cıkısta yok dersın tutanak tutarlar bıdaha da gelemezsın dıyolar,o daha mantıklı sankı:/
bide social security başvururmu yapamadan çalındı kart![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks