selam arkadaslar newyorktan chicagoya otobusle gidis gelis mumkun mu amerikayi gormek acisindan cok faydali olabilecegni dusunuyorum
selam arkadaslar newyorktan chicagoya otobusle gidis gelis mumkun mu amerikayi gormek acisindan cok faydali olabilecegni dusunuyorum
arkadşlar chicago araba kiralamk istiyoruz bildiginiz yer önericeginiz yer var mı yavsiyeleriniz için teş ederim
Arkadaşlar biz de Chicago'da konaklayabileceğimiz fiyatı uygun, downtown'a yakın bir hostel bakıyoruz. Önerisi olan var mı?
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
harika tek kelimeyle. Uzakta olmasa kacmicak yerlerden biri..
bence asla kaçırmayın
Sen m harfiyle başlayan (isim vermek istemiyorum, reklam olmasın) ABD ile ilgili bir forumda dextroamphetamin nickiyle yazan aynı kişi misin? Resimler aynı da...Eğer öyleyse, en son Chicago'ya geri dönmüştün diye biliyorum ve Teksas'a okumaya gidiyordun sanırım. Şimdi Los Angeles'a mı gitmeyi düşünüyorsun?
ozledim ya chicagoyu
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Ozelenmez mi hacım ya
Amerika'da özlediğim tek şehir Chicago, gerisi yalan harbiden...
amerika şehir yapısı ve doğası olarak turkiyeden çok daha güzel.bu kesin bir gerçek.
merhaba 2011de bende abdye gitmeyi düşünüyorum. nyc,boston,chicago,california buraları düşünüyorum ve araştırıyorum. ny ve boston hakkında duyduklarım kiraların pahalı olması tabi ny da daha pahalı sanırım. Chicago'da bu durum nasıl? haftalık kşibaşı kiralar nekadar mesela? 2 kişi küçük bir evde yaşamayı istiyoruz bize çokmu pahalıya patlar. chicago'da bu mümkünmü? birde gece eğlencesi vardır değilmi??![]()
Chicago da büyük bi şehir olduğu için haliyle burada da kiralar az değil. Büyük şehirler gezmek için birebir tabii ki, fakat büyük şehirlere uzak olmayan küçük şehirleri tercih ederseniz hem off günlerinizde o şehri gezebilirsiniz, hem de daha az maliyetle yaşar, gezmeye daha fazla para ayırıp daha çok gezebilirsiniz.
herkese merhabalar.ben 2011 de wisconsinde olacağim.ancak bi sorunum var :s chicago ya en erken 15:15te inebiliorum ama tren en son 14:15 te var.buda demek oluo ki ya otobüs kullancam ya da chicagoda bi hostelde kalcam.Hostel istiorum aslında ama bana yardımcı olabilcek birisi var mı?????lütfennnnnnn
Ben de geçen sene Chicago'ya indiğimde otobüse veya trene yetişmesi imkansız bir saatte inmiştim. Ama korsan taksiler vardı havaalanında. Kişibaşı 60-70 dolar veriyosun, Dells'te gitceğin yere kadar bırakıyolar. O zaman çok pahalı gelmişti bize, koymuştu biraz. Ama sonradan farkettik ki meğerse en iyi yolu tercih etmişiz.
Hostelde kalsan gecelik 30-40 dolar verceksin, ertesi gün trene yine en az 25-30 dolar verceksin. Havaalanından hostele, hostelde tren istasyonuna, tren istasyonundan çalışcağın yere olan ulaşımları saymadım bile.
bende bu yıl north chicago da Gurnee ye gidiyorum. Kiralar , ulaşım vs bilgisi olan var mı![]()
Gurnee mi =) Üç ayımın geçtiği yer =) Gurnee Mills in kıymetini bil burnumda tütüyor :/
biz de 5 kişi gurneeye gidiyoruz haziran 21de ama hala kalacak yer ayarlamadk 5 kşi için en iyi secenegin ev kiralamak oldugunu düşünüyoruz six flagse yakın yerlerde ev kiraları nasıldır yardımcı olursanız cok sevinirm..
Bize geçen yıl sponsor firma konaklama sağlamıştı.Oldukça kalabalıktık, sadece Türk öğrenciler değil, Ukrayna,Rusya, Tayvan, Azerbaycan ve Vietnam'dan bir sürü watçı vardı.Bizleri 5 motele bölmüşlerdi. Türkler ağırlıklı olarak Gurnee Illinois hotels, Econo Lodge hotel near Naval Station Great Lakes, Gurnee IL 60031 ve Chicago - Waukegan, Overview - Crossland Economy Studios bu iki motelde kaldılar. Ben crossland de kaldım,ancak ilk linkteki motel Six Flags'e daha yakın.
Geçen yıl six flags sponsorla olan anlaşması gereği öğrencilerin bu gösterilen konaklamalar dışında bir yerde kalmalarına izin vermiyordu, yani geçen yıl giden kimse o bölgedeki kiraları araştıramadı.Ama aldığımız duyumlara göre o civarda kiralar oldukça yüksek, ev tutmaya kalksanız tüm masraflar dahil haftalık 150 dolardan aşağı çıkmaz cebinizden.
Benim tavsiyem, bu yolladığım linkteki iki motelle irtibata geçip,six flagste çalışacağınızı ve ne kadar kalacağınızı belirtip haftalık uygun bir fiyat almaya çalışmanız.Çünkü geçen yıldan bizi tanıyor ve biliyorlar.Mutlaka bir indirime gidceklerini sanıyorum.Biz haftalık 105 dolar veriyorduk, six flagse ulaşım ücreti 5 dolar da dahildi buna.Sizin için de maksimum 120 dolar istese bence gayet uygun olur.Çünkü motel gayet temiz, housekeeping düzenli olarak geliyor, ayrı banyosu mutfağı var, çamaşırhane var, wireless var.Bir araştırın derim.
cok teşekkrler mail attım ikisinede peki bu ulaşım dahil olayı kodak adına çalışanlarıda kapsıyormu biz 5imizde kodak adına çalışıcaz bizim işveren bırakın konaklamayı zorunlu kılmayı alternatif olarak bile böyle bişey önermedi:S
bu sene chicagoda bulunan var mı?
i miss chicago so much
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks