sana katilmiyorum istanbulu 2006da metropol statusune almadilar neden suc orani diger metropollere gore kucuk die
is cay corbaylada alakali deil burda gununu seks kumar alkol uzerine dusunmekle geciren dis hayati laylaylom icerde yalnizlikdan kavruldugu her halinden belli olan amerikalilar goruyorum ;;sonra anne kiz bile oturup seks muabbetti yapiolar herkesin icinde bumu medeniyet he tamam kiz arkadasinla denize girme muabbetttini demisin hangi tr arkadasim orasi gidersen marmarada bi halk plajna olur ole seyler burda yokmu esmer vatandaslarisi yolda gecen kari kiza laf atiolar ''adamin ayagini orumcek isirmis calisamiyor acidan bi allhin kulu gelip sormuyor ne oldu iyimisin direk yardim cagiriolar sonra hayat devam ediyo vercek cok ornek var ama bu senin nasil neyi sevenerek yetisdiginle alakali eger sen hayranlikla buyuduysen buralara ki hepimizin icinde bi yankee vardi orta okul lise ama bizde senden biraz fazla sevgi var anadoluya belki ondan ama objektif bi munazarada turkiyede dogmus buyumus biri icin en uygun yer yine tr ye burda 10 sene kalsanda farketmez
Bookmarks