Cbü 2010??? Var mı faal olan arkadaşlar?
Cbü 2010??? Var mı faal olan arkadaşlar?
ben faalimyani şirkete kaydoldum eğer bi terslik olmazsa bi arkadaşımla birlikte cedar pointe gidicez. ben fizik bölümündeyim arkadaşımda gıda mühendisliği.
Konu sucre tarafından (10-01-2010 Saat 06:37 PM ) değiştirilmiştir.
merhaba. ben İİBF iktisat bölümü 3. sınıfım. utah a gitmeyi planlıyoruz...vize görüşmem 25 şubatta. herkese bol şans dilerim.. cbü yü güzel temsil edelim kapitatizmin başkentinde![]()
merhaba arkadaşlar. ben de cbü fizikdeyim bir arkadaş daha var galiba. Ben 24ünde gidiyorum vize görüşmesine. ortalamam 2.48 ama 11 ders var alttan bakmıyolar diyolar ama yine de tırsıyorum. Benzer durumda olupda vize alan varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler....
Valla transkripte;
failed
failed
failed
failed
...
diye 11 tane görünce sorabilir sayın konsolos.. Hazırlıklı gitmende fayda var.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Valla ben mühendislik fakultesindeyim gıda mühendisliği 2. sınıfım bu sene gidiyorum Lake George , New york a vizemide 31 martta girdim bugün vizeyi aldığım belli oldu çok mutluyum inşallah güzel bir yaz geçiririm ...
cbu gıda müh 4. sınıf. wisconsin dells e gidiorz
Bende Cbü Gıda Mühendisliğindenim wat 2010 da Lake George , NEW YORK a gidiyorum , Water Slide World de çalışacağım başka kimler var ya Cbüden ? ((((( Yok usta ben Fatih , 2. öğretimden ))))
Foruma girmeyeli CBU'lü öğrenciler çoğalmış)
ben cbü mat 2.ö den burak pensilvanya ya geldim ayrıntılar az sonraa...![]()
Ben lake george'dayim Seyfettin. ii gidiyor şimdilik ya problem yok.. Senin nasıl durumlar?
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Konu sword tarafından (31-07-2010 Saat 05:34 AM ) değiştirilmiştir.
cbü'de ölmüş yahu. 2010'dan sonra mesaj yok. şu an final dönemi sallayan olmaz başllığı ama canlanın böyle üni. olmaz.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks