saol manhattan bende iphone istiyorum fakat telefona 350$ civarinda para verebilirim bu parayada ancak iphone3g ediyor bende 3g almak istemiyorum. bu fiyata 3gs bulsam hemen alacam ama yok :S
saol manhattan bende iphone istiyorum fakat telefona 350$ civarinda para verebilirim bu parayada ancak iphone3g ediyor bende 3g almak istemiyorum. bu fiyata 3gs bulsam hemen alacam ama yok :S
Fazla paran yoksa 3gs almanada gerek yok. Arada sadece hiz farki var. Bide ufak tefek ozellik farklari. 3g zaten tepkime suresi olarak simdiye kadark ullandigin tum telefonlardan daha hizlidir. Bunun daha hizlisini (3gs) i almaya ne gerek var. Sarji biraz daha iyi gidiyor. Oyunlari acarken acilista bekleme sureleri farkli (Oyunlari oynarken, menude dolasirken hiz farki yok, sadece acarken)
Parana degecek mi bilmiyorum 3gs almak. En kotu git bi 3g canli dene. Bak browser i acarken, muzik dinlerken, oyun oynarken performansi nasil. Ama bence fazlasiyla yetecek.
Verecek paran varsa 3gs almak daha iyi. Ama yoksa kasmayada gerek yok 3g alirsin kullanirsin. Zaten hevesimizi falan aldiktan sonra teli oyun falan icin kullanmiyorz. Bi arama icin cebimizde tasiyoruz
Sometimes memories can kill...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks