Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: H2b

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben abddeyim ve mezun olduktan sonrası için h2b düşÃ¼nüyordum ama düşÃ¼nmeyi bırakayım mı dersiniz?
    New York yakınındaki Connecticut eyaleti ClupGetaway yolcusu

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda ne demek istiyor ? Program derken H2B 'mi yoksa WAT , İnternship gibi diğer programlar mı ?
    H2b'ye katılıp, usa'ya geldiniz ik iş sözleşmeniz bitti & ay veya 8 ay veya bir sene. BU süreç sonunda tekrar iş bulup h2b olarka devam edebilirsiniz. "Returnee" oluyorsunuz budurumda. Bu işi orada kendiniz de bulabilirsiniz, size iş bulacak şirketlerde var. Bu program yıllardır var ve şuan orada milyonlarca(!) returnee var. Haliyle iş veren onlardan birini h2b pozisyonuna alınca, ilk h2b yapacaklara yer kalmıyor.

Alıntı lider_turgay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben abddeyim ve mezun olduktan sonrası için h2b düşünüyordum ama düşünmeyi bırakayım mı dersiniz?
    H2b nispeten düzeldi yani şirketler h2b ile eleman gönderiyorlar. Ancak bu iş hala riskli. Hepimiz wat olayından bu işlerin ne kadar sağlıksız yürüdüğünü biliyoruz. 1 sene olmadı 2 sene hayatımdan kaybederim diye göze alabiliyorsan(bekleyerek) devam et.
    Ben ne tavsiye ederim
    Amerikaya gitmek istiyorsan elbetteki, en güzel vizeyle gitmek(en avantajlı) en iyisi ama hemen olmuyorsa zaman kaybetmeye değmez. En hızlı hangi vizeyse onunla gitmek lazım. Çünkü İzmir'de yaşamayı planlıyorsan biran önce oraya gidip adapte olmak lazım. Usa'da yaşamayı planlıyorsan biran önce gidip adapte olmak lazım.

Not: Altı çizili kısım değerli tavsiyeler içermektedir..
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks