OZMAN şirketin adı
OZMAN şirketin adı
bizdensin sen de anlasilan..suan geyik sincap yilan birlikte yasiyoruz kimse yok ormanin ici burasi 2;is yok ..insan yok bilmiyorum bari para kazamicam bari inglzcemi gelistireyim diyorum..
The New yorker guzel bi otel 2 gunluk tatilin keyfini cikarbutun bu hayalkirikliginin ustune cok iyi geliyor cunku bana da oyle gelmisti
..ds ve pasaport falan fotokpisni cekme cunku onlara damga basilcak o yuzden turkiyeden cekip getirdiklerin bi ise yaramiycak ..otelin karsinda fotokpici var ayrica mc donalds var orda yemek yiye bilirsin time square ye 10 dk ve pen station ve port authority e yakin .sakina taksiye para verme jfk den air train ile jamaica stationa git ordan Metro E ile 34.cadede indin mi tam otelin altindan cikiyosun aklinda bulunsun toplm maliyet 7.25 usd ..iyi tatiller
Konu sucre tarafından (20-06-2010 Saat 09:51 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
sucre şu an varya seninle aramda bir kan bağı gibi bişi hissettimsiz hangi şirketle gittiniz?ve durum aynımı bizimle interexchange muhabbeti?ve su an nerdesiniz???j1 jobsdan basvurmadıgım iş kalmadı kıtanın heryerine basvurdum
650 dolarla geliyorum kaç gün yeter bilmiyorum?msn varsa ordan konusalım kradeşim
![]()
ayni sirket benim ki de daha ne olsunyasadiklarimi yazsam roman olur ozaman
msn adresimi pm den attim grsruz kardesim herseyin basi saglik .ben Nyc nin 1.5 saat kuzeyindeyim..ben 750 usd ile geldim ve suan hala cebimde 450 usd var .ben Times square de takildim biraz para harcadim
aldigin para cok iyi yeter diye dusunuyorum
.100 usdlik de gida alisverisi yaptim
Konu sucre tarafından (21-06-2010 Saat 12:42 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks