Balance 12$ ise. 12$ bakiyen var.. Bill details sekmesinden ne kadar yuklendigini ogrenebilirsin. 10$ a 2$ bonus vardi galiba. Kisaca dunyatelekom hesabinda sorun yok.
At&t hattinda 15$ yuklu olmasi gerekiyor. Bakiye nasil bakiliyordu unuttum ama bakinca ne kadar bakiye oldugunu gorebilirsin. Bakiyeye bakip soyler misin ne kadar limitin var diye
bill detail de current balance 12.7 yazıyo ama at&t yi bilmiyorm büyük ihtimal iki kere 15 yükledm ama ilkinde kart filn satın almaıştm bunda öle oldy ilkinde işlemleri yaptm 35 dolar kartımdan cekildi yukleme yaptımı ona 15 dolarlık bilmiyorum
bill detail de current balance 12.7 yazıyo ama at&t yi bilmiyorm büyük ihtimal iki kere 15 yükledm ama ilkinde kart filn satın almaıştm bunda öle oldy ilkinde işlemleri yaptm 35 dolar kartımdan cekildi yukleme yaptımı ona 15 dolarlık bilmiyorum
At&t hatti zaten 15$ yuklu geliyor. 15$da sen yuklediysen 30$ olmustur.
*777# bunu yapup arama tusuna basar misin bi. Bakiye mesaj olarak gelmesi lazim
şimdi nasıl yapabilirim kart takılı değil türkiyedeyken takmayın demişlerdi kilitlenme filan olabilyomuş diye
amerikadasin sandim. Amerikaya gitmeden niye aldin ki at&t icin bi 15$Lik daha kontor. Hattin kapali oldugu icin gorunmuyor olabilir bakiye. Abd ye inince tekrar kontrol edersin. Ama buyuk ihtimal 30$ yuklu olarak gelecek
amerikadasin sandim. Amerikaya gitmeden niye aldin ki at&t icin bi 15$Lik daha kontor. Hattin kapali oldugu icin gorunmuyor olabilir bakiye. Abd ye inince tekrar kontrol edersin. Ama buyuk ihtimal 30$ yuklu olarak gelecek
öteki yüklenmedi sandıgım için aldım inince aramamız gereken kişiler var magdur olmayalım diye
Bookmarks