Alıntı illegop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar malum konu hakında bılgınız vardır. key west te calısacaz dıye yanımıza uzun kollu hıc bı rsey almadık. kodiak tan uzun kollu kapşonlu polar bir sey bulabılır mıyız bulursak cok mu pahalı mı olur oralarda ne dersınız yada hıc almasak getırdığımız kısa kollu t-shırtlerı ust uste gıyıp ısı korunumunu oyle mı yapsak ne dersınız bılgısı olan varsa yardım edebılır mı acaba ?
Orada Wallmart falan yok mu? Gidin ucuz olan biryere 2 tane kalin polar, 1 tane kotu kot pantolon alin.

Alıntı illegop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar bırde burada yanı key weste t- mobıle cekıyor normalde telefonum turkcell t- mobıle olunca turkıye numaralarını caldırabılıyorum mesaj atabılıyorum ama bazan t- mobıle yazan yerde commnet dıye bır sey yazıyor o zaman turkıye numatralarını caldıramıyorum 01190532**** yı denıyorum 0090532**** denıyorum her turlusunu denıyorum ama commnet yazınca hıc bır sekılde caldıramıyorum ama her sekılde telefonuma mesaj gelıyo cagrı gelıyo nedır sızce bu ? bırde alaskada cep telefonu cekıyor mu arkadaslar ?
tesekkurler sağolun
Alaska'da benim gittigim yerde AT&T cekiyordu. Kodiak'ta durum nedir bilmiyorum ama.