Alıntı eskizkrali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nereden bulabiliriz bunu link verebilrmisin?

Bu benim gecen sene kaldigim hostelda olan biseydi. Nasil ulasabilirsin bilmiyorum hostel kapandi. Adres falanda yoktu ama haftanin 2 gunu oluyordu galiba. Bircok hostelda boyle seyler vardi. Bunlar toplu insan getirdikleri icin hem fiyat ucuz oluyordu hemde kapida sirada bekleme yapmiyordun. Direk iceri aliyorlardi seni. Hummer limuzinde cabasi

Ayrica Home - L Hostels New York City - Most Reviewed Cheap Youth Hostel in New York, L-Hostels buradan aldim. Takvimde Luxiourious Clubbing Tour diye geciyor. Boyle turlar bulabilirsin gibime geliyor. Hic arastirmadim ama sonucta bu adamlar tur firmasi gibi biseydi.

Craiglist den de bakabilirsin. Parti, etkinlik vb. seyler oluyor. Toplanip egleniyorlar. FIyat farki olur mu bilmiyorum ama olmasada en azindan arkadas edinirsin. Herkese acik.

CouchSurfing de diger bi alternatif. Burada uyeler tanisma amacli partiler falan ayarliyor. Uye olursun birbirini tanimayan her milletden insan TOplasip eglenirsiniz falan.

SON OLARAK:
New York City Nightlife & Clubs bu site isine yarar kesin. Nydeki tum gece hayati. Gitmek istedigin turu sec sana tum clublerin adresleri, fiyati vb. bircok bilgisini veriyor. Cok kullanisli bi site. Gecen sene cok isime yaramisti