ben att kartimi aktivlestiremedim ve skype programi var bilgisayarda onu kullanmayi dusunuyorum..aylik ne kadar skpye
ben att kartimi aktivlestiremedim ve skype programi var bilgisayarda onu kullanmayi dusunuyorum..aylik ne kadar skpye
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Skype hakkında birşey bilmiyorum ama at&t hakkında yardımcı olayım, senin şirkete verdiğin gidiş zamanında sana bi mail gelmesi gerekiyordu dünya telekomdan. Hatta mailin ilk kelimesi pin... 13 ya da 14 rakamlı bir sayıyı *888*pinnumaran# yapıp arama düğmesine basınca aktif oluyor. Bu arada şu anda Newington,CT deyim, bende 6 gündür burada bekliyorum. Yarın akşam ise Albay de olacağım.
karşıdaki kişininde skype adresi varsa bedavaya görüşürsün aynı msn de konuşma yapar gibi. Skype dan cep telefonunu arıcaksan kredi yüklersin 10$ yüklersin bayağı bi gider.
Unlimited calls to landlines - any time, day or night. (bu aylık ödeme yaparsan).
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks