Ya ben bu kadar az eşyayla gidersem gözüm arkada kalırBişey unuttum ama ney diye gezer dururum Amerika'da
Bilgisayar götürmemi tavsiye eder misiniz?
Ya ben bu kadar az eşyayla gidersem gözüm arkada kalırBişey unuttum ama ney diye gezer dururum Amerika'da
Bilgisayar götürmemi tavsiye eder misiniz?
Ben olsam goturmem. Bende goturmeyecegim. Hic aramazsin bile. Zaten isten yorgun donersin. Yorgun degilsen de msnde falan takilacak halin yok ya. Arkadaslarinla takilirsin ordaki yada gezersin.
Bide pc olmayinca mecbur geziosun falan yapacak bisey yok diye. Pc olunca basinda kaliyorsun ister istemez![]()
Sometimes memories can kill...
bişey sorucam, deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
bu şampuan, diş macunu, krem türü sıvı şeyleri kapalı poşetler halinde
valizimize koyuyoruz ya -buna thy izin veriyormuş sordum, ancak
amerikada indikten sonra valizime bakılırsa vs sorun olur mu?
atmasını da geçtim, "tamamen şansa bi durumdur, sebebini bilemiyoruz ama cezai işlem yapılabilir onlar tarafından,thy de öyle bi durum yok" diyo thy deki görevli.
bu tarz şeyler götüren arkadaşlar var mı? varsa neler yaşıyıolar anlatabilirler mi?
Arkadaşlar bu çantayı alsak bunun için gerekli olan kıyafetleri koysakda gitsek valizlen falan uğraşmasak olmaz mı?
Hepsiburada.com : Outdoors Alpine PRO 60 Sırt Çantası 60 Litre | Outdoor
Birde bu çantaya izin veriyorlar mı uçaga sokmana ?
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Çantalarda ağırlık açısından sorun yoksa, boyut açısından ölçüleri aşırı derece aşmıyorsanız problem olmayacaktır.
Fakat sırt çantalarını ben şu acıdan önermiyorum. Öncelikle hava alanında yada gezme tozma sırasında sırtınızda o kadar ağırlıkla ordan oraya gitmesi zor oluyor. Tekerlekli valizler daha pratik...Ayrıca havaalanında uyuma vb. durumlarda ayağınızı uzatma ve üzerine oturma imkanı sağlayan özellikleri mevcut
Ha birde su var, bu cantalarda kilit vb. olmadığı için kalacağınız yerde özel esyalarınız için kilitli bir valiz olması daha uygun olur...
Karar sizin
çok sağol, içimi rahatlattın ama inşala kıl bi görevli denk gelmez bana da
hiç sorun yaşamam! şansım yoktur pek, aksilik gelir beni bulur , içime doğuyoaynı endişe yemek konusu içinde var! umarım açmazlar benim valiz,açsalarda hiçbişi atmazlar
üzülücem çünkü biliyorum
cmtesi uçucam, şu gümrük, valiz araması vs dışında hiçbi konu bu kadar
germiyo beni ya![]()
bir başka konuda arkadaşın biri tencere tava fln getirin demiş, brz komik geldi aslındagerçekten de gerekir mi? çünkü mesela kalacağımız motelde ortak mutfak olduğunu söylediler, heralde mutfakda vardır tencere tava değil mi? yani bavula tava koymak bana çok garip ve komik geldi
![]()
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Yok artık ne tencere tavasıOtellerde mutfak yoktur, sadece mikrodalga fırın ve küçük buzdolapları var.
edit: ortak kullanımlı mutfak olan motellerde kalacaksanız, mutklaka tencere tava vardır. Yoksa da gider alırsınız walmarttan falan.. Burdan tencere tava mı taşınır![]()
ya arkdaşlar benım gıtmemede 7 gun fılan kaldı ama çok streslıyım valızı bıle dusunemıyorm orda sanakı hıç ıngılızce bılmıyo gıbıyım hıç konusamıcak gıbıyım sızdede olemıydı bu:S
ooo napıcam ben ya![]()
Benim işverinim de baklavayı çok seviyormuşBurdan götürücem ama bavulu ters falan çevirirler, dökükülür falan diye korkuyorum... nası yapsam, tavsiyeniz var mı? (bavul ve sırt çantam olucak)
![]()
İstikamet Ohaayoo
nolur nolmaz siyah 1 çift ayakkabı götürün iş için bazen istiyolar. kıyafet çok götürmeyn bide yine nolur nolmaz die hazır çorba ve makarna götürün bide ton balığı bir hafta yetecek kadar. hazır çorbaları bavulun üstüne koyun yiyecek var mı dediklerinde açıp onlrı gösterirsiniz sorun olmaz el çantanıza almayın yeter
Bence valize koyma gidene kadar ici disina cikar onun. Yaninda tasimana izin verirler belki ama havalar sicak oldugu icin sekerlenme falan yapabilir. O riski goz onune al. Kisaca ne zaman bayatlar falan diye sor
Gerci sekerlenme sicak havada mi yapiyordu tamamen salladim![]()
Sometimes memories can kill...
İngilizce hiç bilmiyo gibiyim hepten mala bağladım hee5 gün kalmış gitmeme garip duygular içerisindeyim
en iyisi bavulu hazırlamaya başliyim ben
![]()
... ....
Dun indik amerikaya bavullara yiyecek koyma konusunda cok kararsizdik ama yinede aldk zeytin peynir hazir corba vs. ucakta verdikleri kagitta no isaretledk yemekle ilgili kisimlari abd ye girerkende kimse acip bakmadi bavula kagida bakti ve gecin dedilerbence koyun sizde biraz yiyecek
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
elde yıkama ıcın matık alsam yanıma alırlar mı ? 1kg lik kapalı mabalajında ...camasır mak yokturbelkı yazmıyor sozlesmede ..camasırla ugrasmıyayım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
yok kardes bosuna alma orda yikayacak bir yer kesinlikle bulursun laundryler her yerde var zaten.laundry kullanmasini ise http://www.turkishwat.net/work-trave...ir-yikama.html den ogrenebilirsin...
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
bizim kaldığımız yere laundry uzaktı biraz, ayrıca sürekli para vermekte istemiyordum,, evde nakina olmadığı için elde yıkıyordum deterjan alıp wal marttan...
fakat birçok evde çamasır mak. var,, ayrıca otel vb. yerlerde de paralı makinalar var ve kurutma makinalarıda....deterjan 1 dolar, makina 2 dolar, kurutma 2 dolar.....gecen seneki fiyatlar![]()
Arkadaşlar Yanımda şu anda Amerikalı Harvarddan bir arkadaş var (İstanbuldayım), sizin bu götürmek istediklerinizi ona çevirince baya güldü. Peynir felam tamam da Orada feta cheese denen peynirin yunan peyniri olduğunu söyledi. Kaşar peyniri zaten yokmuş. Bazı arkadaşlar bavullarına 20 tane İç çamaşırı ve 20 tane çorap koyacağını yazmış Buna da baya güldü. Amerika'yı yokluklar ülkesi olarak düşÃ¼yorlar galiba diyor.Tahta Kaşık yazan arkadaş var O tür şeyleri "dollar store" denen bizim 1 milyoncu tarzı yerlerden alabileceğiniz söyledi. Taze meyve, Etin türevleri (Sucuk belki geçebilir ama görürlerse alırlarmış) yasak diyor uçakta getirmek isterseniz.
Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirim.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks