Work and Travel
Toplam 210 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: valizimize ne koyalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    British'e baktım boyut sınırları; 45-25-56.. Bu çantanın 45-16-80.. Boydan 24 cm'lik fazlalık var, görülen o ki sokamazsın, ama bilmiyorum tolerans olayı var mıdır...

Çantalarda ağırlık açısından sorun yoksa, boyut açısından ölçüleri aşırı derece aşmıyorsanız problem olmayacaktır.
    Fakat sırt çantalarını ben şu acıdan önermiyorum. Öncelikle hava alanında yada gezme tozma sırasında sırtınızda o kadar ağırlıkla ordan oraya gitmesi zor oluyor. Tekerlekli valizler daha pratik...Ayrıca havaalanında uyuma vb. durumlarda ayağınızı uzatma ve üzerine oturma imkanı sağlayan özellikleri mevcut

Ha birde su var, bu cantalarda kilit vb. olmadığı için kalacağınız yerde özel esyalarınız için kilitli bir valiz olması daha uygun olur...

Karar sizin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çantalarda ağırlık açısından sorun yoksa, boyut açısından ölçüleri aşırı derece aşmıyorsanız problem olmayacaktır.
    Fakat sırt çantalarını ben şu acıdan önermiyorum. Öncelikle hava alanında yada gezme tozma sırasında sırtınızda o kadar ağırlıkla ordan oraya gitmesi zor oluyor. Tekerlekli valizler daha pratik...Ayrıca havaalanında uyuma vb. durumlarda ayağınızı uzatma ve üzerine oturma imkanı sağlayan özellikleri mevcut

Ha birde su var, bu cantalarda kilit vb. olmadığı için kalacağınız yerde özel esyalarınız için kilitli bir valiz olması daha uygun olur...

Karar sizin
    Ama bu sırt çantaları 2. valize 50 dolar vermekten kurtarıyor Yani büyük valizin yanına 2. valiz almaktansa el çantası hesabı bunları almak faydalı olabilir. Hem kullanış açısından başka seyahatlerde de kullanılabilir.
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks