Ben geçen hafta kayıt yaptırdım dünya telekoma, sim kartın numarası da geldi bugün. Artık numaram da hazır, hat da gidince hemen açılacak. Duyduğuma göre en avantajlı yolmuş konuşmak için.
Ben geçen hafta kayıt yaptırdım dünya telekoma, sim kartın numarası da geldi bugün. Artık numaram da hazır, hat da gidince hemen açılacak. Duyduğuma göre en avantajlı yolmuş konuşmak için.
ben de yarım saat kadar önce aktivasyon için parayı bayıldım, bakalım haftaya bu saatlerde gelmiş olacak mı numerom?
helecan küpü
bu aktivitasyonla ilgili bişeyler sorucam acil yapmam gerek bunu akşam uçağım var![]()
1.Billing Password kısmına mail imiin şifresini mi yazıcam kredi karın mı
2.SIM card number : simkartın üzerindeki hangi numara
bende gecen yıl kullandım bu hattı eger etrafınızdakılerde At&t varsa gercekten ıdeal bı hat gunde bır dolara sınırsız arıyorsun.eger sen hıc aramazsan ve aranmazsan dusmuyor.arandıgındada dusuyor 1 usd ve o gun boyu At&t yi aramak ve at&t den gelen tum cagrıların sınırsız oluyor...baska hatlatı t mobıle tracfone vb dk bası 0.10 cent arasanda aransanda dusuyor bu.hesabında bakıye olmayınca ne arayabılıyor ne aranabılıyorsun msj ucretı 0.20 cent gondersende alsanda bu gidiyor
yanı sadece att ıle gorusurum dıyenler ayda 30 usdıle kapatır ısını 20 usdde dunya telekoma yuklese 50 usd ıle halloluyor bır ay. fakat cok sık baska hatlara cagrı yapan ya da alan ıcın ayda 80-100 usd gozden cıkarmalı bu tarıfede...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks