Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar bu konuya bende bi aciklik getirmek istiyorum. Eger wat tan sonra Tr ye donduyseniz ve vergi iadenizi Tr de alacaksaniz tavsiyem kendi basiniza is yapmaya kalkismayin. ( Benimde 350 dolar parami kesti bir tane Bulgar firmasi) YApmaniz gereken sey basit. Vergi iadesi doneminde( Marttan, Nisan 15 e kadar sanirim) turbotax.com a girip formlari free versiyonda basitce yonlendirmelerle doldurun. En sonunda size ne kadar vergi iadesi almaniz gerektigini soyleyecektir. (state and federal total olarak) Ondan sonra sirketleri arastirmaya baslayin. Cogunun kendi sitesinde calculator lari var. Kiyaslayin sizin rakaminiza ne kadar yakin oldugunu. En yuksek vereni buldugunuzda da arayip konusun. Yalllniizzzz, sakin sormayi ve teyit ettirmeyi unutmayin bu calculator da verdigi rakami. Bu isinde riski sudur: eger size islemler bittiginde dediginden az para verirse itiraz edebileceginiz sanmiyorum. Artik guvenmek zorundasiniz. Bunun icinde internetten o sirket icin daha onceden yapilan yorumlari bulup okumaya calisin. Ben TR de olasm boyle yapardim. Hadi kolay gelsin. Herkese sorunsuz watlar...
Ben bu yil ETS ile aldim hicbir problem yasamadim 660$ federal vergim vardi hesabi 900TL = 600$ olarak yatirdilar, state 233$ onun icin hala bekliyorum.