Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Newyork' da 3 Gun Nasil Gecer ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart Newyork' da 3 Gun Nasil Gecer ?

Selam Arkadaslar...

Eylul Ayinda 2 Arkadas Newyork a gitmeyi planliyoruz suanda Saint Louis deyiz... Gezi Amacli..

JFK de Inicez...

Ucuz Motel Bulabilirmiyiz Sehre Yakin ? Metro Hattina Yakin ?

Yardimlarinizi Ve Onerilerinizi Bekliyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ucuz otel derken, genelde fiyatlar gecelik 60 -120 dolar arasında değişiyor merkeze yakın orta dereceli oteller için, biz geçtiğimiz sene Jamaica diye bir yerde kalmıstık, otelin adı Best Western di...Türkiyeye göre 2-3 yıldızlı bir otel, fena değildi, metroyada yakındı, new york merkeze yakın hosteller da var fakat erken rezervasyon yaptırman lazım yer bulabilmen için...Bana sorarsan uygun fiyata yer bulabilirsen ki intenetten otel arama ve rezervasyon sitelerinden bunu yapabilirisn, Manhattan veya brooklyn cevresinde otel bak derim, bizim jamaica denen yerde otel arayısımız biraz aceleye geldi,, taksiye jfk den 70 dolar verince 5 dk lık yere, en iyisi bir yerde duralım artık dedik,, birde taksici her duraklama 20-30 dolarmı ne fark yazıyordu,, birde bayan taksicidi ,,, arkada 8 tane valizle duralım en yakın otelde demiştik...

önceden rezervasyon yaptırmaya bak, brooklyn veya manhattan cevresini öneririm,, metro hatları heryerden geçiyor zaten,, biz jamaicadan 30 dk ya varıyorduk Rockfeller Center' a...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Aalpinistt abi jamaika tehlikeli yer degil mi. Insanin basina heran birsey gelebilir. Beyaz insan bulmak zor oralarda.

Otel yerine hostelda kalmak daha mantikli. Manhattanda geceligi 20-30$ arasi birsey verirsin. Kahvaltida dahildir genelde. Manhattanda zaten her yerde metro var. Onun icin nerde kalirsan kal genelde metroya yakinsindir (: Yanindan kesin metro gecer.

Ayrica manhattanda kalmanin bi avantaji da gezerken olacak. Gezilecek yerlerin %80 i manhattanda zaten. Her sabah kaldigin yerden manhattan a gelmektense, manhattanda hostelde kalmak en mantiklisi.
    Sometimes memories can kill...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

biz de jamaica da kalmıştık çok temiz abi korkmayın. Hem ucuz hem de temiz. Jamaica van wyck durağınd ainiyorduk metronun ve jfk ya filan bedava shuttle ı ile gitmiştik. otele gelirken de onu kullanabilirsiniz beleşe. metro hemen dibindeydi ve yarım saate manhattana varıyorduk. Başlıkta yazmışsın 3 gün nasıl geçer diye. New York'ta ÖYLE BİR GEÇER Kİ ZAMAN biz 5 6 gün kaldık ve ben hala kalmak istiyordum. Öyle üstünkörü gezmektense sokaklarını yaşayarak uzun uzun yayan gezmek o adayı.Ve de çok ince ince araştırıp gitmemek gerek. metrodan aldığın ayrıntılı haritayla salak salak öğrene öğrene gezmek en güzeli
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

AAE Super Eight Hostel New York in New York, USA | Youth Hostel hostel de buydu. oldukça ucuz ve temizdi
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aalpinistt abi jamaika tehlikeli yer degil mi. Insanin basina heran birsey gelebilir. Beyaz insan bulmak zor oralarda.

Otel yerine hostelda kalmak daha mantikli. Manhattanda geceligi 20-30$ arasi birsey verirsin. Kahvaltida dahildir genelde. Manhattanda zaten her yerde metro var. Onun icin nerde kalirsan kal genelde metroya yakinsindir (: Yanindan kesin metro gecer.

Ayrica manhattanda kalmanin bi avantaji da gezerken olacak. Gezilecek yerlerin %80 i manhattanda zaten. Her sabah kaldigin yerden manhattan a gelmektense, manhattanda hostelde kalmak en mantiklisi.
    aynen aynen..bencede manhattan en güzeli.....biz jamaicada sans eseri yokluktan kaldık yau...gerçii çokta sıkıntı yasamadık, siyah beyaz vardıı herkes,, sanırım jamaicanın biraz daha iyi taraflarına dustukk

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz de jamaica da kalmıştık çok temiz abi korkmayın. Hem ucuz hem de temiz. Jamaica van wyck durağınd ainiyorduk metronun ve jfk ya filan bedava shuttle ı ile gitmiştik. otele gelirken de onu kullanabilirsiniz beleşe. metro hemen dibindeydi ve yarım saate manhattana varıyorduk. Başlıkta yazmışsın 3 gün nasıl geçer diye. New York'ta ÖYLE BİR GEÇER Kİ ZAMAN biz 5 6 gün kaldık ve ben hala kalmak istiyordum. Öyle üstünkörü gezmektense sokaklarını yaşayarak uzun uzun yayan gezmek o adayı.Ve de çok ince ince araştırıp gitmemek gerek. metrodan aldığın ayrıntılı haritayla salak salak öğrene öğrene gezmek en güzeli
    buarada biz 2 gecede havaalanında yatmıstık,, yanii biz olarak 1 gece, ben olarak 2 gece,,, 4 kişiydik,, arkadaslrı yolcu edip ben 1 gece daha kaldım,, jfk in koltuklarıı müthiş yauuu... ama kolcaklılar cok problem abii,, her yerim uyustu,, sonra kafelerin olduğu yere transfer olduk.... neyse konuyu dağıtmayalım.....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)