Arkadaşlar daha önce gidip de GPS cihazı yani Navigasyon cihazı getirip Türkiye de kullanan var mı? SAnırım satılanların hepsi US haritasına sahip oluyor, Türkiye de güncelleme mümkün mü? TR haritası yüklenebiliyor mu?![]()
Arkadaşlar daha önce gidip de GPS cihazı yani Navigasyon cihazı getirip Türkiye de kullanan var mı? SAnırım satılanların hepsi US haritasına sahip oluyor, Türkiye de güncelleme mümkün mü? TR haritası yüklenebiliyor mu?![]()
Turkiye de kullanilabilyor mu bilmiyorum ama benim kullandigim TomTom marka gps var. Icinde Turce menu secenegi var. Guncellemen gerekiyor galiba. Bende yakin zamanda denicem oluyor mu diye.
tomtom a turkiye haritasi ekleyen birini biliyorum ama nasil yapti bilmiyorum.. ama ekleniyor en azindan.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Yukletmek degıl guncellemek ucretlı zaten yuklu oluyo aletın ıcınde kımısınde de 1 senelık guncelleme ucretsız oluyo ayrıca ıntternetten her turlu yukleyebıllırsınız ıllegal olarak ıster turkce ıster ıngılızce...Çok basıt içindeki hafaıza kartına bulacagınız programı atma .. 10 sn lık iş...
Eyvallah.. Almak lazım bi tane![]()
arkadaşlar amerikada yalnızca 1 hafta 10 gunluk travel için gps ihtiyacınız varsa araba kiraladıgınız yerden almak isterseniz gunlugu 10 dolar falan. ancak,
wal-mart'tan istediğiniz bir gps'i nakit para verip alın. ve arabayı bırakacagınız zaman da memnun kalmadım diyip iade edin. cebinizden 5 kuruş para çıkmadan gps kullanmış olursunuz. biz 1 haftalık tatilimizde böyle yaptık biraz sahtekarlık gibi ama wal-mart gibi dünya devi bir şirkete koymayacagından yaptıkyetimin hakkını yemedik yani
![]()
saygılar.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Biz de araba almayı düşÃ¼nüyoruz new york'a inince. NY'da walmart benzeri ucuz alışveriş yapabileceğimiz yerlerin adreslerini bilen var mı acaba?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
12-13 gunde bir iade edip yeniden alırsınbişe olmaz.
ama uzun süreli kullanımlar için wal-mart yerine best buy dan veya online sipariş vererek ucuza ve kaliteli gps alınabilir. ve tr ye geldiğinizde de burada da kullanabilirsiniz haritaları güncelleyerek.nitekim ben keşke iade etmeseydim falan dedim ama sonra düşündüm ki tr de gideceğim tüm güzergahları biliyorum. ve bilmediklerimi de kolayca bulabiliyorum. ama gps olsa tabi direk adresi gir ve gaza bas.
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Garmin alın 70-100 dolarlık nuvi lerden. Ben aldım geçen sene. İnternetten türkiye haritası indirip kırmanız gerekiyor. Kırma programları herşey google dan arama yapınca forumlarda çıkıyor. Türkiye haritası adı Navcity şu an ki versiyonu 10.06 ; 6 ayda bir yeni versiyon geliyor. 1 kere kırdıktan sonra bu işlemler tekrarlanmıyor. Hem amerika haritası hem türkiye haritası ile rahat rahat kullanabilirsiniz.
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
Programın adı da Garmin unlock v1.5 torrentlerden temin edilebilir.
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks