Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456789 SonuncuSonuncu
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı euromad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaşlar şimdi hesabımı açtırdım 10 dolar seçtim bu yüklenen dünya telekom hesabıma yüklendi sanırım. att için www.dunyacard.com tekrar burdandamı yükleme yapmam gerekiyor.
    At&t ye abd de herhangi bi at&tden para yukletebilirsin. Ama hesabi actirinca 10$ bakiye yuklu geliyor diye biliyorum.
    Sometimes memories can kill...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu mezun calling card bana beleş pin numarası gönderdi ben üye falan da değildim ama bi dalavere olmasın yahu? kim yaptı nerden yaptı beni oraya üye

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

şirketin senin bilgilerini yollamıştır onlara.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı jabir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mezun calling card bana beleş pin numarası gönderdi ben üye falan da değildim ama bi dalavere olmasın yahu? kim yaptı nerden yaptı beni oraya üye
    Onemli olan pin numarasi degil Icine para yukledikten sonra kullanabilirsin. Bos pin nosu bi isine yaramaz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

manhattan bi sorum daha war sana..abd den türkiyedeki sabit hattım arancak dünya telekomla..sabit hattımdan bi ücret gitmio dimi? sadece arayanın dünya telekom bakiyesinden düşÃ¼o??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tüh bende sevinmiştim ya

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı aykutdikmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manhattan bi sorum daha war sana..abd den türkiyedeki sabit hattım arancak dünya telekomla..sabit hattımdan bi ücret gitmio dimi? sadece arayanın dünya telekom bakiyesinden düşüo??
    gitmez sikinti yok
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar foruma bi konu açmak istiodum ama burda bilen vardır die düşÃ¼ndüm o yüzden ilk önce burda sorıyım dedim.. abd den türkiyeyi sabit bi fatura ödeyerek ve sınırsız arayabilceğimiz bi hat bilen war mı ??? seattle a gidiorum ordan temin etmem gerekcek tabi..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya ben bu dunyawt com a girdim firmayı sectim cıkan formları doldurdum. sonra bana hemen local number filabn verdi bu benim amerikada kullanacagım numaramı ? hani mail ile geliyodu ? yanlışlık mı var analamadım ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı calkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben bu dunyawt com a girdim firmayı sectim cıkan formları doldurdum. sonra bana hemen local number filabn verdi bu benim amerikada kullanacagım numaramı ? hani mail ile geliyodu ? yanlışlık mı var analamadım ?
    Lokal number arayacagin numara olmasi lazim. SItesinde zaten erisim numaralarina bakinca orada numaraalr gorunuyor. Sana sadece pin numaran lazim. Telefonunu tanitmissan pin e de gerek yok. Direk erisim numaralarindan birini arayinca numarayi tuslayip arayabilirsin.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhabalar, hattımı Amerika'da aktif etmem durumunda herhangi bir dezavantajım olur mu ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Siempre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, hattımı Amerika'da aktif etmem durumunda herhangi bir dezavantajım olur mu ?
    Hayir.....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şimdi benim telefon numaram belli,türkiyeden biri beni turkcellle veya aveayla farketmez nası arıycak ayrıntılı anlatırmısınız.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya bana yerel numarayı ve bana ait olan numarayı verdiler de pin nosu gelmedi.ne zaman gelcek o acaba

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fatihd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi benim telefon numaram belli,türkiyeden biri beni turkcellle veya aveayla farketmez nası arıycak ayrıntılı anlatırmısınız.
    At&t hat almissan onu arayacaklar. Ama epeyi bi pahaliya patlar seni aramalari. Ayrica arama yapacak kisi musteri hizmetlerinden hattini yurtdisi arama/aranmalarina acmasi gerekir. Yoksa ne o seni arayabilir ne de sen onu arayabilirisn.

At&t hattinin numarasindan seni arayabilirler. +1..... diye arayabilirler veya 001...... diye

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ya tam olarak anlayamadım aslında bu durumu.Bana gelen mailde bir local number bir de at&t numarası var.Ailem beni aramk istediğinde aynen benm ararken yapmam gerektiği gibi önce local number ı çevirip sonra bnm noyu mu çevirecekler?kaydolurken yazılan o 3 numaranın tek anlamı o numaraları pinsiz arayacak olmamız mı?gerçi bana pin nosu gelmedi daha ama.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya tam olarak anlayamadım aslında bu durumu.Bana gelen mailde bir local number bir de at&t numarası var.Ailem beni aramk istediğinde aynen benm ararken yapmam gerektiği gibi önce local number ı çevirip sonra bnm noyu mu çevirecekler?kaydolurken yazılan o 3 numaranın tek anlamı o numaraları pinsiz arayacak olmamız mı?gerçi bana pin nosu gelmedi daha ama.
    Alacagin At&t hattinin numarasi olacak. Turkcell, Avea numarasi gibi.

Ailen seni ararken cep telefonu kullanacaksa:
    0216 578 7770 yi arayacak. Sonra dunya telekomun pin numarasini girecek (Aradigi numara sisteme tanitilmissa girmeye gerek yok). Sonrada 001+at&t cep telefonu numarani girecek.

Ailen seni ararken ev telefonu kullanacaksa: 0811-238-9095. yi arayacak. Sonra dunya telekomun pin numarasini girecek (Aradigi numara sisteme tanitilmissa girmeye gerek yok). Sonrada 001+at&t cep telefonu numarani girecek.

Not: Sabit telefondan ararlarsa sadece dunya telekom bakiyesinden ucret duser. SAbit telefona bi ucret gelmez.

Cep telefonundan ararlarsa dunya telekom +cep telefonundan sabit hatti arama ucreti odersin. Yani: 5 dk konusursan: 5 dk dunya telekom ucreti+5 dk cep telefonu tarifenden herhangi bi sabit hatti arama ucreti.

web sitesine girip 10 numaraya kadar pinsiz arama yapmak icin numara kaydedebilirsin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki msj atma olayı nası olcak abd den türkiye arası dünya telekom hattı ile?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aykutdikmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki msj atma olayı nası olcak abd den türkiye arası dünya telekom hattı ile?
    Dunya telekom un mesaj atma servisi yok. At&t hattinla atabilirsin ama pahaliya mal olur sana.

-Mesaj atmak istiyorsan turkcell vb. hattin varsa sitelerinden online islemlere bas. Giris yapinca ilk mesajdan sonra yolladigin 24 mesaj bedava olmasi lazim. Sitesinden girip bakabilirsin. Oyle mesaj yollayabilirsin.

-Diger bi yol ise skype. Skype hesabi alip para yukleyip mesaj atabilirsin.

Trden sana mesaj yollayacaklar pahaliya patlar. En iyisi konusmak

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Manhattan çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Peki pin numaram hesabıma girdiğimde "dialling pin"diye gözüken şey mi?Ailem de beni ararken aynı pin nosunu mu girecek?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manhattan çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.Peki pin numaram hesabıma girdiğimde "dialling pin"diye gözüken şey mi?Ailem de beni ararken aynı pin nosunu mu girecek?
    Evet o. Dunya telekomu arayip pin numarani isteyince bunu gireceksin sonra arayacagin numarayi.

Calling IDs sekmesinden pin numarasi istemeyecegi numaralari girebilirsin. Ailenin kullanacagi telefon numarasini girersin. Seni aradiklarinda pin e gerek kalmadan hemen arayabilierler seni

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Pekala çok teşekkür ederim,gerçekten faydalı oldu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

saoll manhattan sen olmasan napardık walla )

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alacagin At&t hattinin numarasi olacak. Turkcell, Avea numarasi gibi.

Ailen seni ararken cep telefonu kullanacaksa:
    0216 578 7770 yi arayacak. Sonra dunya telekomun pin numarasini girecek (Aradigi numara sisteme tanitilmissa girmeye gerek yok). Sonrada 001+at&t cep telefonu numarani girecek.

Ailen seni ararken ev telefonu kullanacaksa: 0811-238-9095. yi arayacak. Sonra dunya telekomun pin numarasini girecek (Aradigi numara sisteme tanitilmissa girmeye gerek yok). Sonrada 001+at&t cep telefonu numarani girecek.

Not: Sabit telefondan ararlarsa sadece dunya telekom bakiyesinden ucret duser. SAbit telefona bi ucret gelmez.

Cep telefonundan ararlarsa dunya telekom +cep telefonundan sabit hatti arama ucreti odersin. Yani: 5 dk konusursan: 5 dk dunya telekom ucreti+5 dk cep telefonu tarifenden herhangi bi sabit hatti arama ucreti.

web sitesine girip 10 numaraya kadar pinsiz arama yapmak icin numara kaydedebilirsin
    Dünya Telekom hesabınız üzerinden Türkiye’deki yakınlarınız siz ABD’de iken kolayca arayabilir.
    Türkiye erişim numaralarımız; 0216 578 7822 (sadece 3.9 cent/dk ) ve toll-free: 0-811-277-3522 (7.9 cent, kullandiginiz telefona bir ücret yansimayacak,sadece Dünya Telekom hesabınızdan dakika düşecektir.).
    ailem benı aradıgında ve benım hesaptan mı dusulecek ucret ?
    Konu sucre tarafından (13-06-2010 Saat 07:36 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünya Telekom hesabınız üzerinden Türkiye’deki yakınlarınız siz ABD’de iken kolayca arayabilir.
    Türkiye erişim numaralarımız; 0216 578 7897 (sadece 3.9 cent/dk ) ve toll-free: 0-811-277-3535 (7.9 cent, kullandiginiz telefona bir ücret yansimayacak,sadece Dünya Telekom hesabınızdan dakika düşecektir.).
    ailem benı aradıgında ve benım hesaptan mı dusulecek ucret ?
    1 tane dunya telekom hesabi olacak. Kim ararsa arasin ondan kesin ucret dusuyor.

Turkiyeden aradiklarinda sabit tel kullanirlarsa 08112773535 i arayacaklar. Bunu aramak ucretsiz.

Cep tel kullanirlarsa 02165787897 yi arayacaklar. Bunu aramak ucretsiz degil. Normal cep telinden sabit hat aramis gibi cep telefonundan kontor duser.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya valla küfür edesım gelıyorum cok sınırlıyım abı ne kadar karmasık bısey ya adam gıbı dırekt cevırelım noları..yok erısım nosu yok pın nosu :r
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 tane dunya telekom hesabi olacak. Kim ararsa arasin ondan kesin ucret dusuyor.

Turkiyeden aradiklarinda sabit tel kullanirlarsa 08112773522 i arayacaklar. Bunu aramak ucretsiz.

Cep tel kullanirlarsa 02165787897 yi arayacaklar. Bunu aramak ucretsiz degil. Normal cep telinden sabit hat aramis gibi cep telefonundan kontor duser.
    ozaman abı aılem benı aradıgın da ılk once
    081127735322 sonra ısterse pın nosunu (benım hesap bılgılerımde yazan diallıng nosu yanı) sonra da benım noyu cevırcekler ole mı?

ben de onları araken eonce 18562172152 sonra 02124568552 ornegın bu sekıl arıycam pınsız cunku noyu kaydettım
    Konu sucre tarafından (13-06-2010 Saat 07:39 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya valla küfür edesım gelıyorum cok sınırlıyım abı ne kadar karmasık bısey ya adam gıbı dırekt cevırelım noları..yok erısım nosu yok pın nosu :r
    Zaten normalde direk cevirincede araniyor. Ama dakika basi dunyanin parasini odersin o zaman. DUnya telekom bunun icin var zaten.

Aslinda cok basit, farkli erisim numaralari falan var diye karmasik geliyor sadece.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ozaman abı aılem benı aradıgın da ılk once
    08112773535 sonra ısterse pın nosunu (benım hesap bılgılerımde yazan diallıng nosu yanı) sonra da benım noyu cevırcekler ole mı?

ben de onları araken eonce 18562172920 sonra 02124568557 ornegın bu sekıl arıycam pınsız cunku noyu kaydettım
    Aynen oyle. Ama 0811 li telefon sadece sabit hatlardan araniyor.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben bu dünya telekomun verdiği numara ile amerikada bir numara aramak istiyorum. bunun indirimli olmasını nasıl sağlarım yine bir erişim numarası falan var mı?!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)