Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gps ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Gps ?

Arkadaşlar daha önce gidip de GPS cihazı yani Navigasyon cihazı getirip Türkiye de kullanan var mı? SAnırım satılanların hepsi US haritasına sahip oluyor, Türkiye de güncelleme mümkün mü? TR haritası yüklenebiliyor mu?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Turkiye de kullanilabilyor mu bilmiyorum ama benim kullandigim TomTom marka gps var. Icinde Turce menu secenegi var. Guncellemen gerekiyor galiba. Bende yakin zamanda denicem oluyor mu diye.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tomtom a turkiye haritasi ekleyen birini biliyorum ama nasil yapti bilmiyorum.. ama ekleniyor en azindan.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı thepassenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkiye de kullanilabilyor mu bilmiyorum ama benim kullandigim TomTom marka gps var. Icinde Turce menu secenegi var. Guncellemen gerekiyor galiba. Bende yakin zamanda denicem oluyor mu diye.
    Güncellemeler ücretli bildiğim kadarıyla.. Uygun olma ihtimali de vardır o zaman.
    Peki siz nereden ve ne kadara almıştınız öğrenebilir miyim?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yukletmek degıl guncellemek ucretlı zaten yuklu oluyo aletın ıcınde kımısınde de 1 senelık guncelleme ucretsız oluyo ayrıca ıntternetten her turlu yukleyebıllırsınız ıllegal olarak ıster turkce ıster ıngılızce...Çok basıt içindeki hafaıza kartına bulacagınız programı atma .. 10 sn lık iş...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leonebs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncellemeler ücretli bildiğim kadarıyla.. Uygun olma ihtimali de vardır o zaman.
    Peki siz nereden ve ne kadara almıştınız öğrenebilir miyim?
    Ben searstan aldim black friday de o zaman indirimliydi. 79 dolar odedim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Eyvallah.. Almak lazım bi tane

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

arkadaşlar amerikada yalnızca 1 hafta 10 gunluk travel için gps ihtiyacınız varsa araba kiraladıgınız yerden almak isterseniz gunlugu 10 dolar falan. ancak,

wal-mart'tan istediğiniz bir gps'i nakit para verip alın. ve arabayı bırakacagınız zaman da memnun kalmadım diyip iade edin. cebinizden 5 kuruş para çıkmadan gps kullanmış olursunuz. biz 1 haftalık tatilimizde böyle yaptık biraz sahtekarlık gibi ama wal-mart gibi dünya devi bir şirkete koymayacagından yaptık yetimin hakkını yemedik yani

saygılar.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Biz de araba almayı düşÃ¼nüyoruz new york'a inince. NY'da walmart benzeri ucuz alışveriş yapabileceğimiz yerlerin adreslerini bilen var mı acaba?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı solakbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz de araba almayı düşünüyoruz new york'a inince. NY'da walmart benzeri ucuz alışveriş yapabileceğimiz yerlerin adreslerini bilen var mı acaba?
    walmart in kendi sitesinde girip lokasyonlarin nerede oldugunu bulabilirsin.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar amerikada yalnızca 1 hafta 10 gunluk travel için gps ihtiyacınız varsa araba kiraladıgınız yerden almak isterseniz gunlugu 10 dolar falan. ancak,

wal-mart'tan istediğiniz bir gps'i nakit para verip alın. ve arabayı bırakacagınız zaman da memnun kalmadım diyip iade edin. cebinizden 5 kuruş para çıkmadan gps kullanmış olursunuz. biz 1 haftalık tatilimizde böyle yaptık biraz sahtekarlık gibi ama wal-mart gibi dünya devi bir şirkete koymayacagından yaptık yetimin hakkını yemedik yani

saygılar.
    Sanirim bu sure 14 gun. Istediginiz urunu 14 gun icinde herhangi bir sebepten oturu geri gotururseniz iade aliyorlar.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sanirim bu sure 14 gun. Istediginiz urunu 14 gun icinde herhangi bir sebepten oturu geri gotururseniz iade aliyorlar.
    12-13 gunde bir iade edip yeniden alırsın bişe olmaz. ama uzun süreli kullanımlar için wal-mart yerine best buy dan veya online sipariş vererek ucuza ve kaliteli gps alınabilir. ve tr ye geldiğinizde de burada da kullanabilirsiniz haritaları güncelleyerek.nitekim ben keşke iade etmeseydim falan dedim ama sonra düşündüm ki tr de gideceğim tüm güzergahları biliyorum. ve bilmediklerimi de kolayca bulabiliyorum. ama gps olsa tabi direk adresi gir ve gaza bas.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Garmin alın 70-100 dolarlık nuvi lerden. Ben aldım geçen sene. İnternetten türkiye haritası indirip kırmanız gerekiyor. Kırma programları herşey google dan arama yapınca forumlarda çıkıyor. Türkiye haritası adı Navcity şu an ki versiyonu 10.06 ; 6 ayda bir yeni versiyon geliyor. 1 kere kırdıktan sonra bu işlemler tekrarlanmıyor. Hem amerika haritası hem türkiye haritası ile rahat rahat kullanabilirsiniz.
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Programın adı da Garmin unlock v1.5 torrentlerden temin edilebilir.
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks