Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: f1 ile izinsiz çalışma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim, diyelim aldim F1 vizeni gittin okuluna basladin.Sonra sosyal guvenlik numarana guvenip calisirim diyorsun.Sosyal guvenlik numaranin olmasi senin calisabilecegin anlamina gelmiyorki.Hadi diyelim bir is buldun numarani verdin adamlara,gocmenlik burosundakiler yapisir yakana hemen.Hem F1 vizen var hemde sanki yasalmissin gibi numarani verip calismaya basliyorsun.Umarim anlamissindir ne demek istedigimi, yoksa basin iyi bir belaya girer yani.Eger wata gidersen belki ordayken kendine internship isi bulabilirsin olmadi parayla sirkete basvurursun amerikadayken.
    Ne demek istediğini anladım.Ama usada çalısan 20 milyon kacak göcmen war.Dediğin gibi çok ucuza çalısacam belkı ama yapacak bişey yok artık.Senin dediğin gibi belki internship is bulup calısabılırım ama onu bulacağımda garantı deıl.Ayrıca wat için de artık cok geç.Benim ny ta tanıdığım tum ogrencıler kacak calısıyordu.Polislerden cezada yiyorlardı ama kimsenin atıldıgını gormedım.Ayrıca ogrencı olmayıpta kacak yasayanlarla da tanıstım.Hatta pedicap yaparken birlikte tutuklanmıstık.Sabahı ıkımızıde mahkemeye cıkartıp serbest bırakmıslardı.Tabi ki bu benım kesınlıkle sınırdısı edılmeyeceğım anlamına gelmıyor.Yani dişli birisine denk gelırsen atılma olasılıgın war.Allah sonumuzu hayır etsın ne diyim....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek istediğini anladım.Ama usada çalısan 20 milyon kacak göcmen war.Dediğin gibi çok ucuza çalısacam belkı ama yapacak bişey yok artık.Senin dediğin gibi belki internship is bulup calısabılırım ama onu bulacağımda garantı deıl.Ayrıca wat için de artık cok geç.Benim ny ta tanıdığım tum ogrencıler kacak calısıyordu.Polislerden cezada yiyorlardı ama kimsenin atıldıgını gormedım.Ayrıca ogrencı olmayıpta kacak yasayanlarla da tanıstım.Hatta pedicap yaparken birlikte tutuklanmıstık.Sabahı ıkımızıde mahkemeye cıkartıp serbest bırakmıslardı.Tabi ki bu benım kesınlıkle sınırdısı edılmeyeceğım anlamına gelmıyor.Yani dişli birisine denk gelırsen atılma olasılıgın war.Allah sonumuzu hayır etsın ne diyim....
    Umarim hersey istedigin gibi gider arkadasim. Isin zor gibi kolay gelsin. Dikkatli olmakta fayda var her zaman. Bence ne yaparsan yap gidipte bir Turkun yaninda kacak calisma. Hemsehri hemsehriyi olayi olur kesin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)