Work and Travel
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Endişe tavan yaptı,21 gündür pasaportum gelmiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Kimse bilgili birsekilde donatilmadi tabi bu ne asabiyet,ciksin birisi desin cok komik soru sordun diye o zaman soylerdin erken olmus birisi.Zaten hala su jfk 24 saat acikmi konusuna karsiyimdir.
    Neyse su basit ve komik olmayan sorunun cevabina geleyim,her sirket bunu yapmiyor.Yapanlarda genelde hani bunlar ogrencilerle ilgileniyor,ogrencilerin verdigi paranin nerelere gittigini biraz kabarik gostermek icin tek kelimeyle bazen sova donusturulen birsey bu oryantasyonlar.Birsey bilmeyene mutlaka birsey katar ama gitmek zorunda felanda degilsin,emin ol.Onlarin soyleyecekleri ve bildiklerinden cok daha fazla seyi sana burdakiler anlatabilir.Site reklami felan yaptigimdan degil,zati site yonetimiyle de aram iyi degil Bu oryantasyon genelde ogrenciler diger sirketlerle karsilastirildiginda hani bunlarin daha cok hizmet verdigini dusundurmek icin yapiliyor.Belki su siteyi iki uc gunde bir takip ettiysen,bazi uyelerinde dedigi gibi gitmis gelmis gibi olursun.

(Kimse sazan gibi atlamasin,oryantasyonlar ise yariyor diye.Ben yaramiyor demedim.)
    Peki.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    (Kimse sazan gibi atlamasin,oryantasyonlar ise yariyor diye.Ben yaramiyor demedim.)
    Sazanlar illaki çıkacaktır

Ama ben adres konusunda bir konuya değinmek istiyorum. Şirketin yalanlardan biri daha . "konsolosluğu sorun çıkıyor diye artık işlemlerle şirketlerin ilhilenmesini mi ne istemiş ondan dolayı işlemlerle şirket ilgilendi"

Zaten senin işlemlerinle şirketinden başka kimse ilgilenemz

Ds-160 formu doldururken herkesin pasaport adresini ayrı ayrı girmemek için kendi adreslerini yazıyolar. Daha kolay oluyor. o yüzden yani konsolosluk karışmaz nere gitcek pasaportun şirketmi eve mi diye ona karışmaz.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)