Work and Travel

Sonuç: Hangi cep telefonunu tavsiye edersiniz ABD den?

Katılımcı sayısı
30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Apple- Iphone 3GS (16-32 gb)

18 60,00%
  • Nokia N97

3 10,00%
  • Nokia N97 mini

0 0%
  • Blackberry Bold 9700

8 26,67%
  • Nokia 5800 x-pressmusic

1 3,33%
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cep telefonu getirenler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Talking cep telefonu getirenler

Arkadaşlar merhaba, ya cep telefonu konusunda kafamda olan şu sorulara forumda net cevaplar bulamadım;
    -Cep telefonu getirip de sorun olduğu daha doğrusu TR de desteklemediği için geri gönderen var mı?
    -Telefon getirenler neleri getirdiklerini ve nerden aldıklarını yazabilirler mi?
    -Mesela Amazon da N97 iki tür var, biri US version, biri International... DOğal olarak international version daha pahalı. US versiyon getirip de burada aslanlar gibi kullanan (3g si olsun, GPS i olsun) kullanan var mı acaba?

Bi de benden bi bilgi, bu sene şubatta çıkan(bildiğim kadarıyla) Nokia N900 adlı canavar TR de kullanılamıyormuş, Nokia-Türkiye den bilgi aldım...

Biraz uzuuun sorular oluyor ama..

-Iphone getirenler nereden ve ne şekilde aldıklarını yazabilirler mi?

Ya eğer bu yazdıklarım bir yerde var ise herkesten çok özür dilerim, bakındım ama gözüme çarpmamaış olabilir... Herkese şimdiden teşekkürler...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Anket yetersiz, iPhone killer omnia nerde
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anket yetersiz, iPhone killer omnia nerde
    bi kere samsung aldım, bi daha o hataya düşmeyeceğim... N70 im vardı, hantal geldi, gittim s-5603 preston aldım, almaz olaydım.. O vakit 5800 xpress alsaydım şimdi tel aramazdım... :S

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

N97'ler arasinda bi fark yok. Kaldi ki nokia zaten tek tip telefon uretiyor, o sitede yazan 2 farkli urun uretim yeriyle alakalidir. Ben abd de nokia store dan almistim N97. Urun koduna bakinca rm-507 yaziyor. amerika yani. Ama sorunsuz kullaniyorum. Store da kimse de demedi international mi us mi diye.

Ama yerinde olsam alacagim en son telefon N97 olurdu. Aldigima pisman oldugum tek nokia telefon. Gitmeden birini bulsam 600-700 e satacagim.

-Aldigin telefon unlock ve sebekesi tr de uyumlu ise sorunsuz calisir. Iphone, n97 falan trde calismama gibi bi durum soz konusu degil.

Son olarak bence alinacak tek telefon iphone. Kim ne derse desin.
    Sometimes memories can kill...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kesinlikle Iphone,hem bu yaz Iphone 4G çıkacakmış o yüzden 3GS ve 3G lerin fiyatı iyice düşer diye tahmin ediyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Thumbs up BlackBerry Storm 2' yi atlamayın derim ben..!

Anketi yapan arkadaş BlackBerry Storm' u nasıl atlamış hayret ettim. Hatta Storm 2 bile çıktı,bence onu tercih edin derim. Bold eski de kaldı mümkünse dokunmatik bir telefon alın,şuan Nokia 5800 XpressMusic kullanıyorum ve dokunmatik telefon kullanmaktan fazlasıyla memnunum,herkese de tavsiye ederim..!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bence de nokia 5800 number one..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı fishbone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anketi yapan arkadaş BlackBerry Storm' u nasıl atlamış hayret ettim. Hatta Storm 2 bile çıktı,bence onu tercih edin derim. Bold eski de kaldı mümkünse dokunmatik bir telefon alın,şuan Nokia 5800 XpressMusic kullanıyorum ve dokunmatik telefon kullanmaktan fazlasıyla memnunum,herkese de tavsiye ederim..!
    Blackberry hakkında pek bi ilgim olmadığı için atladım aslında... Storm u duymuştum ama bilindik bir markanın da dışına çıkmak istemiyorum. Bilindik markadan kastım ise Nokia... Ben s-5603 e java oyun ararken 5800 ı olan arkadaşım cayır cayır program yüklüyor, bu da beni deli ediyor. Aynı parayı saydığım telefonda wi-fi olmaması ise ayrı bir dert... Eğer parasız kalırsam alacağım telefon %100 oranda 5800 olacak...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

manhattan'ın aksine ben seviyorum n97mi,
    yine gelsem yine n97 getirirdim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manhattan'ın aksine ben seviyorum n97mi,
    yine gelsem yine n97 getirirdim
    Benim tele bi musteri bulursan 600-700 arasi satalim Valla hic sevmiyorum. Sevemeyecegim de bu telefonu. Ilk cicim aylarinda aramizdan su sizmiyordu :d Iphone 2g mi daha cok seviyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Iphone un avantajları neler peki? GPS bağşlantısını 5800 dan ovi ile yaptığımız gibi ücretsiz olarak yapabiliyor muyuz? 3G s ler için 3g den iki kat hızlı diyorlar birde.. Açıkçası ben Nokia N8 in çıkışını bekliyorum, temmuz ortasına çıkacakmış, ama Iphone un karizması ayrı... 3GS 16 GB a 600 dolar verilir mi? Jailbrake ve Unlock yapılmış kullanılmamış?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ankette sony ericsson xperia 2 ve 10 atlanmıs gibime geldi.x1 tr ye gelmemişti.son cıkan modeller gelebilir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sony-Ericsson mu? Cık... Olmaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Thumbs up Nokia N8 ..!

Az önce Nokia N8' e baktım da bu telefon gerçekten bir teknoloji harikası arkadaşlar,fotoğraf makinası yerine bundan bir tane almak lazım yaa,12 MP diyor yaa şaka gibi ayrıca HD kalitesinde film izlenebiliyormuş,ilgilenenlere duyurulur..!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Hiç adı geçmemiş ama Nokia N900'e bir bakmanızı öneririm. Türkiye'de satılmadığı için bu modelden haberi olan pek yok gibi.

Ayrıca Amerika'dan telefon alıp da 5800 almak ayıp olur resmen Önceki senelerde alınabilirdi ama Türkiye'de bile 500 liranın altına düşmüş bir telefon. Ayrıca bu telefona sahip olan arkadaşların telefonlarını inceledim dokunmatik ekranı pek de başarılı değil. İnsanı kanser edebilir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç adı geçmemiş ama Nokia N900'e bir bakmanızı öneririm. Türkiye'de satılmadığı için bu modelden haberi olan pek yok gibi.

Ayrıca Amerika'dan telefon alıp da 5800 almak ayıp olur resmen Önceki senelerde alınabilirdi ama Türkiye'de bile 500 liranın altına düşmüş bir telefon. Ayrıca bu telefona sahip olan arkadaşların telefonlarını inceledim dokunmatik ekranı pek de başarılı değil. İnsanı kanser edebilir.
    Evet N900 da çok güzel bir telefon fakat sadece siyah rengi var ve kamerası da 5 MP, bence böyle bir telefon için gayet düşük diyebiliriz..!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fishbone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet N900 da çok güzel bir telefon fakat sadece siyah rengi var ve kamerası da 5 MP, bence böyle bir telefon için gayet düşük diyebiliriz..!
    Canli gordum telefonu cok kaba. Ama biri ararken ekrandaki goruntusu guzel oluyor. Telefon kapaliyken kocaman sipsiyah ekran cok buyuk gorunuyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canli gordum telefonu cok kaba. Ama biri ararken ekrandaki goruntusu guzel oluyor. Telefon kapaliyken kocaman sipsiyah ekran cok buyuk gorunuyor
    Ya zaten internet tableti olarak geçiyo büyük olcak biraz artık Bunu ya da iPhone 4G'yi almayı düşünüyorum şimdilik. Daha iyi birşeyler bulmaz ya da çıkmazsa tabi.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Cesc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya zaten internet tableti olarak geçiyo büyük olcak biraz artık Bunu ya da iPhone 4G'yi almayı düşünüyorum şimdilik. Daha iyi birşeyler bulmaz ya da çıkmazsa tabi.
    Cebime sigmaz ya

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

öyle gezinirken buldum bu siteyi, bi göz atın isterseniz... uygun gibi fiyatlar...

Unlocked GSM Phones, GSM World Phones, Smart Phones, Cell Phone Accessories at MobileCityOnline.com
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Fiyatlar fena değil sitede, gidince yararlanılabilinesi teşekkürler tufanoglu
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

HTC ye ne diyorsunuz?Kullanan yada bilgisi olan var mı?
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Apple iphone 3G 8 GB Black (AT&T) - eBay (item 120579378800 end time Jun-06-10 06:21:21 PDT)
    bu sıtede tellere bakıyodum ve bazılarını yanında at t yazıyo bu ne anlama gelıyo acaba bu karttan baskasıyla çlışmıyo mu.birde 3g alıcagıma 120 130 dolar fazla verıp 3gs mı alsam ne dersınız

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple iphone 3G 8 GB Black (AT&T) - eBay (item 120579378800 end time Jun-06-10 06:21:21 PDT)
    bu sıtede tellere bakıyodum ve bazılarını yanında at t yazıyo bu ne anlama gelıyo acaba bu karttan baskasıyla çlışmıyo mu.birde 3g alıcagıma 120 130 dolar fazla verıp 3gs mı alsam ne dersınız
    UNlocked islemi yapman gerekebilir. Programla 15dklik is. ALinca sen yapabilirsin

3gs al daha iyi. En azindan satarken aldigin paranin yakin bi fiyatina satarsin

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar iphone kesinlikle tavsiye ederim unlocked olduğu sürece burda hiç bir sorun olmuyo tum ozellıklerınden yararlanabılır sınız hee unlocked nasıl alabılırm dıosanız tek yer
    eBay
    acın bı hesap bakın keyfinize güvenilirdir ben kefilim ordan iki iphone 1 playstation foto makinesi aldım + artı 9-10 tane zippo herhangi bir sorun yaşamadım tavsiye hee bir de yen, gidecek arkadaşlar hemen iphone almayın 4g cıkacak bu yaz 3g ler çok düşer fiyatları şu anda 3gs 16 gb 400 dolar civarı

Herkese başarılı kazançlı günler dilerim

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ılk once alır almaz orda kullanırım dıodum foto fılanda çekerım dıe fakat dedgını gıbı fıyatlar dusucek buyuk ıhtımalle bu sefer kazık yemeyelım.biraz bekleyıp 4g alıcam bıde dustukten sonra kız arkdaşıma 3gs almak ıstıyorm ama bu 4g yı burada buyuk ıhtımalle yuksek bı fıyata satabılırım gelıcen o yuzden bır tane 4g 2 tanede 3gs alsam olur mu gumrukte sorun olur mu?4g yı burada sattıgım fıyata zaten 3gs nın bırını bedavaya getırebılırım dıe dusunuyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardeş düşÃ¼ncen güzel almasına 5 tane de alırsın ama pasaportuna 1 tanesini kaydettirebiliosun diğer teller elinde patlar ancak ordan arkdaşın olursa beraber döneceğin öyle kaydettirebilirsin yoksa kullanamassın burda kaydettrimediğin telefonu... kafan da bulunsun bu dediklerim gümrükte sorun olmaz ama kaydettrme aşamasında sorun var...

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

4G sisce kaç para olur.600 dolar falan mı düşÃ¼nüyosunuz yoksa daha mı pahalı olur?Ben aldım mı tam alıp en iyi modeli almayı düşÃ¼nüyorum.Fiyata pek bakmıcam açıkcası.
    ""Let the game begin""

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı daffyduck_39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş düşüncen güzel almasına 5 tane de alırsın ama pasaportuna 1 tanesini kaydettirebiliosun diğer teller elinde patlar ancak ordan arkdaşın olursa beraber döneceğin öyle kaydettirebilirsin yoksa kullanamassın burda kaydettrimediğin telefonu... kafan da bulunsun bu dediklerim gümrükte sorun olmaz ama kaydettrme aşamasında sorun var...
    dogru diorsun pekı bu bır ay ıcınde yurt dısına çıkmıs mı olması gerekıyo 1 yıl mı?eger 1 yılsa sorun olmaz her turlu kayıt yaptırabılırım

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

samsung sgh250i tek geçerim ses kalitesi guzel şarjı 1 haftaya yakın gidiyo çok kullanmama ragmen. işimi göruyo. N70'imin yüzüne bakmıyom artık. hatta nereye koydum onu bile hatırlamıyorum
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)