Work and Travel
Sayfa 6 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci ... 234567 SonuncuSonuncu
Toplam 210 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 180 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: valizimize ne koyalım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu valiz kontrolü kadar hiçbişey beni germiyor!!!
    makyaj malzemelerim yada krem vs şeylerimi alır diye korkuyorum + yemek meselesi başlıbaşına bi problem!
    ilk günler için götürmek istediğim çoook şey var.sıvı hariç tabi.
    ama ya valizi açmak isteyen kıl bi görevli denk gelirse bana napıcam ve yemek var mı dediğinde nasıl yalan sölicem bilmiyorum! hele de hayır dersem açar ve atarsa onları sinirimden ölürüm sanırım oracıkta
    İlk olarak JFK'e ineceksen ve oradan aktarman filan varsa kimse senin valizine bakmaz...bana sadece Atatürk havalimanında sordular el çantanda sıvı var mı diye... sıkıntı etme asla koy makyaj malzemelerini...yiyecekleri de sırt çantana al hiç sıkıntı olmadan geçersin...
    FOREVER TCDD Smile For AMTRAK
    CEDAR POINT RESMI E-MAIL: international@cedarpoint.com

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

teşekkür ederim

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki bagaj hakkın var genel olarak bütün havayolu firmalarında... yanlış hatırlamıyorsam 26-30 kilo arası değişiyor... yani 26 şar kiloluk 2 valiz götürebiliyorsun....

eğer aşırı derecede bir marka takıntın yoksa gayet ucuza kıyafet bulabilirsin... (wall-mart'da levi's kotlar 19$, t-shirtler de 3-5$ a alabilirsin... tabii bunlar genel fiyatlar değil ama mutlaka bu fiyata da oluyor..." özellikle ayakkabı konusunda çok rahat edebilirsin... birkaç hafta kaldıktan sonra öğreniyorsun nerede ne ucuz... 9 dolara çok güzel bir ayakkabı almıştım... arkadas lacoste almıştı 49 dolara....

şahsen bana göre sadece 5-6 t-shirt, 3 pantolon, ortama alışana kadar yetecek çorba, kesinlikle priz için dönüştürücü ve çarşaf falan koyman yeterli... valizi doldurup gitmek çok iyi değil, alışveriş yapmayı seven birisiysen dönüşte çok sorun oluyor...
    ya ızmır bulusmasında arkdsın dedıgıne gore amerıkada da çakmalar varmıs yanı ucuz dıye almayın ıyıce bakın cakmamı dıye..malum cakma olabılır
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

sadece el bagajıyla gidicem 3 t-shirt 1 pantlon ve 1 nevresim koyarım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ızmır bulusmasında arkdsın dedıgıne gore amerıkada da çakmalar varmıs yanı ucuz dıye almayın ıyıce bakın cakmamı dıye..malum cakma olabılır
    Jcpenny vardi manhattanda alisveris merkezi. orada levislar 25-29$, lee 19$ mi oyle birseydi
    Sometimes memories can kill...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

marshalls magzalarınıda gezmekte fayda var.. 20-30 dolara timberland botlar, 5-10 dolara kaliteli parfümler ve daha fazlasını bulabilirsiniz...
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ya ben yanıma fındık çay ve börek felan alacağım acaba sorun olur mu?? ve gelirken giyecekte getirme sınırı var mı?? şimdiden teşekkürler

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı duzgunouz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben yanıma fındık çay ve börek felan alacağım acaba sorun olur mu?? ve gelirken giyecekte getirme sınırı var mı?? şimdiden teşekkürler
    yanina yukarida saydigin seyleri alirsin abartmadan sikinti olmaz.donuste giysi siniri soyle yok uzerindeki etiketleri cikart sormazda sorarsada kendimin dersin ne olcak
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece el bagajıyla gidicem 3 t-shirt 1 pantlon ve 1 nevresim koyarım
    aga ben sadece bunlarla bir gece arkadasıma kalmaya gidiorm ya naptın sen

ya buda lazım olursa ya söle olursa fln dıe 12 senedir giymediğim yırtık tshirt ü bıle alabilirim keza giysi konusunda kendımı durduraıorm arkadas =/
    kill them all-spartacus

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

peki teşekkür ederim.. bir de buradan ne götürmemizi tavsiye eder arkadaşlar???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bugün bavul hazırlıyorum 2 palolon 5 tishort bi kaç kozmedik terlik ve hediyelik eşyalar derken bavul ağzına kadar doldu daha nevresiğm falan almadım bile ne yapacağımı bilmiyorum...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bir kot bir de kanvas pantolon, 4 şort, 5 tişört, 1 haftalık iç çamaşırı çorap vs, bir büyük havlu bir çarşaf, bir pike, terlik, şampuan tıraş jeli tıraş bıçağı deodorant diş macunu diş fırçam

bu kadar yeter de artar heralde
    helecan küpü

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı varyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir kot bir de kanvas pantolon, 4 şort, 5 tişört, 1 haftalık iç çamaşırı çorap vs, bir büyük havlu bir çarşaf, bir pike, terlik, şampuan tıraş jeli tıraş bıçağı deodorant diş macunu diş fırçam

bu kadar yeter de artar heralde
    arkadaşım diş macununu almıyorlar dıe duymustum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben free shop dan rakı alıcam ıkı tane buyuk fakat ben onları aldığımda valiz içeriye alınmış mı olucak içine koyamıycakmıyım acaba ya

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

hadi yaa diş macunu almıyolar mı hımmmm almasınlar napalım.
    o listeye ek olarak uzun kollu bişeyler ve 2 tane pijama takımı da koycam
    helecan küpü

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben free shop dan rakı alıcam ıkı tane buyuk fakat ben onları aldığımda valiz içeriye alınmış mı olucak içine koyamıycakmıyım acaba ya
    Free shoptan aldiklarini ucaga sokabilirsin,onlarda sorun olmuyor.sorun olsa zaten satmazlar.

Alıntı varyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi yaa diş macunu almıyolar mı hımmmm almasınlar napalım.
    o listeye ek olarak uzun kollu bişeyler ve 2 tane pijama takımı da koycam
    dis macununu buyuk bavuluna koyarsan ucaga sokabilirsin,yoksa en azindan zipli bosetlere koyduruyorlar ya da ucaga almazlar cope gider.
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

[QUOTE=azuhazu;118323]Free shoptan aldiklarini ucaga sokabilirsin,onlarda sorun olmuyor.sorun olsa zaten satmazlar.QUOTE]

uçaga sokabılırmıyım demedım kı arkdaşım bavulun ıcıne koyabılırmıyım dedım hanı bavullu gırerken verıyoruz ya o yuzden dıorum..turkıyeden dısarı hıc çıkmadıgım ıcın bılmıyorm k. bkma.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=emreekrem;118420]
    Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Free shoptan aldiklarini ucaga sokabilirsin,onlarda sorun olmuyor.sorun olsa zaten satmazlar.QUOTE]

uçaga sokabılırmıyım demedım kı arkdaşım bavulun ıcıne koyabılırmıyım dedım hanı bavullu gırerken verıyoruz ya o yuzden dıorum..turkıyeden dısarı hıc çıkmadıgım ıcın bılmıyorm k. bkma.
    Ucacagin zamani soruyorsan: Bavulunu check in de birakiyorsun. Onun icin ickiyi aldiktan sonra bavuluna koyamazsin. Bavulun direk kargo bolmesine gidiyor zaten. Oradanda ucaga. Yani free shopa girdikten sona bi daha valizini alamazsin.

Havaalanina indikten sonrayi diyorsan: Once bavulunu teslim aliyorsun sonra freeshop orada. Alisveris yapip bavuluna koyabilirsin

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

kızlardan biri şöyle güzel bi liste yapabilirmi ??? =) ben durumu baya abartıcak gibi görünüyorum kıyafet konusunda. almadığım bişeyde resmen aklım kalıyo ya lazım olursa diye alıyorum. şimdi makyaj malzemeleri bavula koyarsak sorun yok dimi ? bide yolculukta yemek için çantamıza bişey koyamıycakmıyz yani ??

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı deryakulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızlardan biri şöyle güzel bi liste yapabilirmi ??? =) ben durumu baya abartıcak gibi görünüyorum kıyafet konusunda. almadığım bişeyde resmen aklım kalıyo ya lazım olursa diye alıyorum. şimdi makyaj malzemeleri bavula koyarsak sorun yok dimi ? bide yolculukta yemek için çantamıza bişey koyamıycakmıyz yani ??
    Makyaj malzemesi koyabilirsin sorun degil. Ama tuplu icinde sivi olan seyler varsa agzi kapanan bozdolabi posetinin icine koyarsin ( Gerci koymasanda bisey olmaz ama zaten 1-2 tllik bisey o posetlerin 5-10 tanesl)

Kiyafet olarak sana kalmis. Gidecegin yere gore. Ama mesela ny de hava cok bunaltici. Nem %90 kusurlerde. Yagmus yagsa bile cok sicak oluyor hava. Kot pant goturmemeye calis. Sadece 1-2 tane al yeter. Sort tarzi yazlik seyler gotur. Onun haricinde tshirt bol gotur. Yaninda uzun kollu 1-2 yazlik sey gotur. 1 tanede yagmurluk gotur her ihtimale karsi.

Kiyafet harici normal gunluk olarak ihtiyacin olan ne varsa terlik, tirnak makasi, falan filan onlardan al iste. 3 ay boyunca yaklasik idare edebilecegin sekilde.

Ama eger elinde yoksa bazi seyleri abd den almakta da fayda var. Parmakarasi terlikler, sandaletler falan cok ucuza cok guzel seyler var. Trden almaktansa abd den almak daha mantikli. Ama elnde hazir varsa onlari getir bosuna ucret odeme.

edit:Gerci kizlardan biri liste yapmissin ama kisisel ihtiyaclar hemen hemen ayni Normal ne kullaniyosan onlari dolduracaksin valize.

Tavsiye olarak bi liste yapin akliniza lazim olacak seyler geldikce eklersiniz. - Havluda aliyim lazim olur. -Tirnak makasini unutmusum. falan filan.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

manhattan teşekkürler benim için zahmet edip yazmışsın. ben en çok tamamen yazlıkmı goturıyım kot götüriyim mi onda tereddutteyim. wisconsin dells e gidiyorum bilgin varsa yazarsan sevinirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

deryakulu evet aynen öyle makyajla ilgili herşey valizde olucak. yiyeceklerde öyle. el çantanda sıvı ya da yiyecek ya da makyaj malzemesi falan olmıcak valizde de şampuan,krem gibi sıvı şeyleri ağzı kapalı poşetlere koyucaksın, valizde
    el çantan ya da sırt çantanda sadece evrakların,kitap, yedek kıyafet, yedek ayakkabı va vs olsun onlar da niye dersen new york da inanılmaz
    yağmur olabiliyomuş ıslanırsın falan diye diğer listeyi de bir ara
    hallederiz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sadece kızların girebildiği bi başlık olsa da orda rahat rahat liste hazırlasak beraber çok faydalı olurdu yahu
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

manhattan teşekkürler benim için zahmet edip yazmışsın. ben en çok tamamen yazlıkmı goturıyım kot götüriyim mi onda tereddutteyim. wisconsin dells e gidiyorum bilgin varsa yazarsan sevinirim
    Oradaki hava durumunu bilmiyorum ama ben kot goturmustum nyde hicbirini giyememistim nem cok fazla diye. Kiyafetler yapis yapis oluyo neredeyse. Bide devamli gezip tozdugumuz icin sicagi daha cok hissedip terliyoruz falan. Bunaltici oluyordu gezmek.

Hava durumunu netten ogrenebilirsin. Ona gore giyecegin seyleri hazirlarsin. Ama zaten kuresel isinma falan hava cok sicak oldugu oldugu icin yazlik ne kadar sey varsa goturmekte fayda var. Yazlik agirlikli olsun ama 2 tane de kot olsun. Yagmur falan yaginca kot giyersin.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

valizimize ne koyalım :

- beni koy, kendini koy, herşeyi koy
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece kızların girebildiği bi başlık olsa da orda rahat rahat liste hazırlasak beraber çok faydalı olurdu yahu

bencede çok güzel fikir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

teşekkürler manhattan çok yardımcı oldun.

rise'nfall kesinlikle sana katılıyorum !!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

teşekkürler manhattan çok yardımcı oldun.

rise'nfall kesinlikle sana katılıyorum !!!
    msnden eklesip konusun bence

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yönetime bildirin derdiniz, olmayacak iş değil sanırım size özel,sadece sizin girebileceğniz yer olur.

ayrıca böyle bi site kurulursa hep tek taraflı gider, başarıya ulaşamaz. Karşı cinsin düşünce ve görüşlerine de ihtiyacınız var
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga ben sadece bunlarla bir gece arkadasıma kalmaya gidiorm ya naptın sen

ya buda lazım olursa ya söle olursa fln dıe 12 senedir giymediğim yırtık tshirt ü bıle alabilirim keza giysi konusunda kendımı durduraıorm arkadas =/
    Hacı senin alman lazım zaten, beachten alışveriş yapmaya gidemeyeceksiniz outletlere kolay kolay
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks