Work and Travel
Toplam 210 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: valizimize ne koyalım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı emreekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben free shop dan rakı alıcam ıkı tane buyuk fakat ben onları aldığımda valiz içeriye alınmış mı olucak içine koyamıycakmıyım acaba ya
    Free shoptan aldiklarini ucaga sokabilirsin,onlarda sorun olmuyor.sorun olsa zaten satmazlar.

Alıntı varyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi yaa diş macunu almıyolar mı hımmmm almasınlar napalım.
    o listeye ek olarak uzun kollu bişeyler ve 2 tane pijama takımı da koycam
    dis macununu buyuk bavuluna koyarsan ucaga sokabilirsin,yoksa en azindan zipli bosetlere koyduruyorlar ya da ucaga almazlar cope gider.
    Peki.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

[QUOTE=azuhazu;118323]Free shoptan aldiklarini ucaga sokabilirsin,onlarda sorun olmuyor.sorun olsa zaten satmazlar.QUOTE]

uçaga sokabılırmıyım demedım kı arkdaşım bavulun ıcıne koyabılırmıyım dedım hanı bavullu gırerken verıyoruz ya o yuzden dıorum..turkıyeden dısarı hıc çıkmadıgım ıcın bılmıyorm k. bkma.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

[QUOTE=emreekrem;118420]
    Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Free shoptan aldiklarini ucaga sokabilirsin,onlarda sorun olmuyor.sorun olsa zaten satmazlar.QUOTE]

uçaga sokabılırmıyım demedım kı arkdaşım bavulun ıcıne koyabılırmıyım dedım hanı bavullu gırerken verıyoruz ya o yuzden dıorum..turkıyeden dısarı hıc çıkmadıgım ıcın bılmıyorm k. bkma.
    Ucacagin zamani soruyorsan: Bavulunu check in de birakiyorsun. Onun icin ickiyi aldiktan sonra bavuluna koyamazsin. Bavulun direk kargo bolmesine gidiyor zaten. Oradanda ucaga. Yani free shopa girdikten sona bi daha valizini alamazsin.

Havaalanina indikten sonrayi diyorsan: Once bavulunu teslim aliyorsun sonra freeshop orada. Alisveris yapip bavuluna koyabilirsin
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks