rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı benim de yok yurtdışı harcı ödendi belgesi :S bde öğrenci belgesi şart mı? şu dönem açılan en güzel başlık olmuş bence check ederiz biz de ne güzel burdan Herhangi bir zorunlulşuğu yok. Yurtdışı çıkış harcını ödemek 25 bilemedin 30 saniyeni alıyor Öğrenci belgesi götürmenin amacını merak ediyorum ben de?
Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Herhangi bir zorunlulşuğu yok. Yurtdışı çıkış harcını ödemek 25 bilemedin 30 saniyeni alıyor Öğrenci belgesi götürmenin amacını merak ediyorum ben de? Indirimlerden falan yararlanmak icin olabilir diyecegim de ne alaka simdi Bende merak ettim
Sometimes memories can kill...
manhattan Nickli Üyeden Alıntı Indirimlerden falan yararlanmak icin olabilir diyecegim de ne alaka simdi Bende merak ettim isic çıkartması daha efektif olur Bildiğim kadarıyla Türkiyedeki öğrenci belgeleri resimsiz veriliyor, bir işine yaramaz yani arkadaşın.
Bellagio Nickli Üyeden Alıntı isic çıkartması daha efektif olur Bildiğim kadarıyla Türkiyedeki öğrenci belgeleri resimsiz veriliyor, bir işine yaramaz yani arkadaşın. Evet isimsiz veriliyor. Ama Baba-Anne adi vb. bilgiler oluyordu galiba. Pasaportuyla birlikte gosterip -ben buyum diyebilir
manhattan Nickli Üyeden Alıntı Indirimlerden falan yararlanmak icin olabilir diyecegim de ne alaka simdi Bende merak ettim ne olur ne olmaz yaa, bence götürmekte fayda var...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı ne olur ne olmaz yaa, bence götürmekte fayda var... Ogrenci oldugunu bilmeleri bi ise yaramaz ki. O kagitin gecerliligi bi yerde varsa bi yerde yoktur. Ama ne biliyim o kadar gerekli biseyse 15 tl ye ISIC cikartir. Her yerde gecerliligi var.
Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Herhangi bir zorunlulşuğu yok. Yurtdışı çıkış harcını ödemek 25 bilemedin 30 saniyeni alıyor Öğrenci belgesi götürmenin amacını merak ediyorum ben de? Ya lazım olabilir dediler o yüzden aldım yanıma, THY ile direk uçuşum, kotları azaltırım, iç çamaşırlarını fazlalaştırırım
Şirket Seçiminizden Dolayı Mağdur Olmamak İçin Tıkla...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks