Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
açıklama için teşekkürler.henüz peşin bir yargıya varacak kadar uzun süre kalmadım sitede.sadece bazı kısıtlamaların forumdaki post sayısını düşürdüğünü düşünüyorum.ilk kez wat yapacak biri olarak firmamı iyi seçmek ve pişman olmamak istiyorum sadece bu yüzdende arkadaşların "düzgün,oturaklı,mantıklı" yorumlarını merak ediyorum.zaten her yazı yazanını belli ediyor bana göre bunlara sansür koymaya bile gerek yok.Üniverstede okumakta olan biri bu ayrımı anlamlı diye düşünüyorum.
Çok yararlı olabilecek güzel düşüncelerimiz vardı bu şirketler konusunda ama bazı şirketler isimlerinin forumda yayımlanmamasını istiyor. Onlar istese de şirket performans analizi şeklinde bir çalışma yapabilsek ve giden öğrencilerin geldiklerinde düşüncelerini özgürce ve tarafsızca anlatacaklarına emin olabilsek birçok wat firması bugünkü vaziyetinden çok ama çok farklı olacaktır.

Bu arada melih dediğin çok mantıklı ama herhangi birinin kimlik numarasını bulmak zor değil. Bu sefer kişinin gerçek olmasını ispat etmeyi bırak, farklı bir isim altından mesajlar atıldığı için daha çok baş ağırtır. Örneğin, arama motorlarına ikinci lig takımlarında oynayan futbolcunun adını soyadını yazman yeterli. Anne adı, baba adı, doğum tarihi ve doğum yeri zaten kimlik numarasını bulmaya yeter. En iyi çözüm sms sistemi görünüyor aslında ama bu sistem de fazla masraf istiyor.