Bu konuyu açarken düşündüğüm, hayal ettiğim ve beklediğim desteğin ne yazık ki onda birini dahi göremedim. Ne acıdır ki biz hala BEN BEN demeye devam ediyoruz. BANA NE , NEME LAZIM, BENİ NE BAĞLAR, HERKESİN DERDİ VAR, AKLI YOK MUYDU, tarzında düşünenlerin bu forumda bu kadar fazla olduğunu hiç düşünmemiştim. Bırakın organizasyona destek olmayı, düşüncelerini ve görüşlerini bile paylaşmakdan acizmişiz."Amerika da kız nasıl ayarlanır" konusu kadar bu konuyada gereken ilgi olsaydı eminim bu organizasyon şimdiye kadar anahatları ile belli olurdu.
670 kez tıklanıp da sadece 10 kişi ankete katıldıysa ve 17 kişide destek mesajı yayınladıysa demek ki böyle bir organizasyone lüzum yok, herkes kendi başının çaresine baksın sonucunu çıkarıyorum.
Sanırım organizasyonun değeri ve önemi bugun arkadaşımızın iptali ile bir kez daha ne kadar önemli bir konu olduğunu bana hatırlattı. Kaldı ki ortada elle tutulur birsebek yokken en fazla güvendiğimiz sponsor CİEE'in bunu yapması bu konuyu bir kez daha düşünememi sağladı.
Destek olan, yorum yazan, yazmayan, konuya açıp bakan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bookmarks