bu sene 85 cent olmuş payphone.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
internet imkanininiz varsa skype bence en mantiklisi
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
o dediğiniz mezun calling card için internetten para yatırıp şifre falan almak gerekiyor mu ?
kaç güne hallederiz onu 14 ünde gitcem ben geç mi kaldım acaba?
kardesım bısı sorcam ya ben sımdı okudumda daha once yazılanları mezun card uygun gıbı geldı ne dıosun sen ben sırketın verdıgı at t karttanda aldım fakat açtırmayı dusunmuyorum cunku gunluk bır dolar verıyorm zaten açtırırsm.mezun kartı ınternetten mı alıyoruz ve bırde ınternetten alırsak bı sım kartı fılan mı verıyolar sıtesınede gırdım pek anlamadım yardımcı olursan sevınırım. birde ## olayı hoşuma gıttı açıkcası![]()
At&t icin gunluk 1$ vermiyorsun. Telefonu kullandigin gun 1$ veriyorsun. Yani arama yapmadigin gun herhangi bi ucret dusmez oncelikle bunu belirtiyim.
Mezuncard kullanmadim ama uygun gibi gorunuyor su ## olayi var diye. Arayacaginiz kisiyi arayip kapatin hemen sonra sabaha kadar bedava konusun. Ama sabit hat veya ankesorlu telefondan arama yapilacaksa. Sabit hat veya ankesorluden arayinda ucret odemiyorsun sadece mezuncard a ucret oduyorsun. Cep tel kullanmayacagim diyorsan mezuncard alabilirsin. Mezuncard kullanmadigim icin tam ayrintili bilgi veremeyecegim malesef.
Sometimes memories can kill...
ben telımı goturuyorm mezun uygun olmuyor o zaman ben teldede ole zannedıyordum.o zaman ne almalıyım ya çok kararsız kaldım bu ankesorlu telden aramak ıstersem mezun mu alıyım ılk gıttıgım gun fılan ankesorluden aramak ıstıyodum ben oraya gıdınce orda markette fılan satılmaz mı hazır kart gıbı alıp hemen konussak
at&t hatta para odemissin zaten. Kabataslak bi hesap yaparsak :
90 gun kalacaksin diyelim. 3 gunde bi turkiyeyi arayacagini varsayarsak. Aradigin gunlerde 30 dk konustugunu hesaplarsak 900 dk konusmus olacaksin.
30$ at$t icin
Yaklasik 50$da dunya telekoma vermis olacaksin. 80$ a 3 ay konusmus olacaksin tum ucretler dahil.
Ama tabi 4-5 gunde 1 arayacaksin, arayinca 5-6 dk konusacagin anlar falan olacak bu dusebilirde artarda durumuna gore.
Ankesorlu kullanacaksan en iyisi mezun gibi duruyor. Zaten ankesorluye ucret odemeyeceksin. 1 kere ararsin kapatip ## la tekrar ararsin tum arkadaslarinla falan konusursun bedava![]()
Mezuncard icin sitesinden uye oluyorsun. Daha sonra 10-20-30 tllik kredi satin aliyorsun. Siteler guvenlidir. verisign ile korunuyor bisey olmaz. Herhangi bi bankamatik hesabindan alisveris yapabilirsin
Arkadaşlar mezun calling card sitesinde herşey çok açıkca anlatılmış,siteyi dikatlice incelemenizi tavsiye ederim..! Eğer sorularınız olur ise, müşteri hizmetleri de çok yardımcı oluyor ve telefonda herşeyi detaylarına kadar anlatıyor![]()
arkadaşlar sormak istediğim bişey war.türkiyeden abd yi aramak istiorum.dünya telekom hattı war giden arkadaşımın ve benm numaramı da pinsiz arama için kaydetti.yani ben ilk olarak erişim numarasını arıorum bana söylediği kalan bakiyeniz 20 dolar dio. yanii ben abd yi aradığımda hat sabininin dünya telekom bakiyesinden mi düşcek ücret ve ayrıca benm avea sim kartımın konuştuğum dakika kadar ücreti ?? bu mudur bu konuda bilgisi olan war mı
Biraz karisik sormussun anladigim kadariyla cevapliyayim.
-Konusma icin 2 tarafinda dunya telekom hesabi olmasina gerek yok. Arayan kiside olsa yetiyor.
-Dunya telekom hesabinizdan ucret araninca dusmez, siz aradikca duser.
Turkiyeden arama yapacaksan:
-Cep telefonundan ararsan (Turkcell hatttin oldugunu varsayarsak): Dakika basi dunya telekom hesabindan ucret duser + cep telefonu tarifenden sabit hatlari aramis gibi dakika basi ucret odersin.
5 dk konusunca: 5 dk dunya telekom hesabi+ 5 dk turkcellden sabit hatlara arama. yapmis gibi olacaksin. (avea/vodafone icinde ayni)
Ev telefonundan ararsan: 5k dk konustugunu varsayarsak:
5 dk dunya telekom hesabi+ 5 dk sabit hatlari arama yapmis gibi olacaksin.
tamamdır yani her trlü dünya telekom dan ücret gidio ben arasam dahi yani.saolasın manhattan
Expiration Date denılen yere ne yazalım aktıve ıslemını yaparken??
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Arkadslar ıkı defa aktıveettım yanlıslıkla heralde..ılkın adres kısmına amerıkada calıscagım yerın adresını yazmıstım oyle aktıve ettım..sonra sıtedekı örnek dolsurma seklıne baktım orada Adres bilgileri olarak türkiyedekı adres gırılmıstı..ben de bastan tekrar aktıvasyon sayfasına gıdıp bu sefer turkıyedekı adresımı yazıp tekrar aktıve ettım ..2 defa mı aktıve etmıs oldum 2 defa mı ucret kesılcek acaba ? ..benım kredı kartı uluslar arası aramalara acık mı bılmıyorum ..maksımum kart benımkı..yrm etcek bırılerı var mı? bı de butun bılgılerı gırdıkten sonra tıkladım ve bos bı sayfa cıktı hıc yazı cıkmadı aktıve ıslemı basarılı oldu mu acaba?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Dünya Telekom'a kaydoldum, att hattim yok, payphonelardn arıyorum, memnunum şimdilik, zaten pekte att ye gerek yokmuş gbi geldi, payphonelardn heryerde var
Pekı hesabını olusturduktan hemen sonra hesabına gırıs yapabıldın mı yoksa 1 hafta sonra numaran gelınce mı hesabın olus tu ?
Peki arkadaşlar şimdi hesabımı açtırdım 10 dolar seçtim bu yüklenen dünya telekom hesabıma yüklendi sanırım. att için www.dunyacard.com tekrar burdandamı yükleme yapmam gerekiyor.
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks