Work and Travel
Toplam 148 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gideceğim firma konaklamamı ayarlamalarını istersem Paterson,Nj de bir konaklama ayarlayacak bana.Çalışacağım yer ise Manhattanda.Fakat konaklamamı ayarlamalarını istersem 3 aylık kontrat yapacaklarını ve oradan çıkamayacağımı söylüyorlar.Bende hayır istemiyorum hergün 2 saat gelip gitmek deyince hem bütçeme zarar hemde 2 saat yol çekilir mi diyince ama işveren firma bu konaklamayı seçmeni zorunlu kılıyor dediler.Ne yapacağımı şaşırdım.Böyle bir hakları var mı? Ve Patersonda 3 ay kalmam ne kadar mantıklı sizce?
    Şirketten bana o konaklama dışında bir konaklama ayarlaması için yardım istedim ama edecek gibi durmuyorlar.
    Yol ucreti olarak aylik sinirsiz metrocard alirsin. Ama hergun 2 saat yol cekilmez. Sen istersen ayarlayacaklarini soylemisler, simdi istemeyince nasil zorunlu kiliyorlar :S Ne sacmalik. Illa orada kalacaksin diye birsey yok
    Sometimes memories can kill...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol ucreti olarak aylik sinirsiz metrocard alirsin. Ama hergun 2 saat yol cekilmez. Sen istersen ayarlayacaklarini soylemisler, simdi istemeyince nasil zorunlu kiliyorlar :S Ne sacmalik. Illa orada kalacaksin diye birsey yok
    Valla bencede büyük saçmalık.Şu olaylar bir bitsin sağ salim bi gideyim Amerika'ya sonra şirketimin tüm aksaklıklarını bir bir yazarım şirketler bölümüne.Şirket seçecek arkadaşlar dikkatli olsun diye.

Neyse New York a gidecek arkadaşlara sorayım eğer şirket o evde kalmamamı kabul edip yeni evde ayarlamazsa gidince ev bulabilir miyim? Bulursam ne kadara bulurum? Buradan Yorka gidecek ve ev tutmayı düşünen arkadaşlarada selam çakayım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bencede büyük saçmalık.Şu olaylar bir bitsin sağ salim bi gideyim Amerika'ya sonra şirketimin tüm aksaklıklarını bir bir yazarım şirketler bölümüne.Şirket seçecek arkadaşlar dikkatli olsun diye.

Neyse New York a gidecek arkadaşlara sorayım eğer şirket o evde kalmamamı kabul edip yeni evde ayarlamazsa gidince ev bulabilir miyim? Bulursam ne kadara bulurum? Buradan Yorka gidecek ve ev tutmayı düşünen arkadaşlarada selam çakayım
    Craiglist e simdiden bak. Bi kac yeri not alirsin. Ciktisini falan cikartirsin. Abd ye gidince orada kalmazsan telefon falan acip uygun bi yer bulabilirsin.
    Sometimes memories can kill...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)