tamam da benim 100 mesajım yok ki özel mesaj atayım. peki burda keselim o zmaan
tamam da benim 100 mesajım yok ki özel mesaj atayım. peki burda keselim o zmaan
ya bu vize watın en kolay kısmı ya nıye bu karamsarlık![]()
N.Erdoğan, vizeye gitmeden önce hiç böyle demiyordun ama...Valla istiyorsan konuşma metinlerimizi göndereyim..
Sende benim gibi bayağı heyecanlıydın
Şaka bir yana inşalah ikimizde ve buradaki tüm herkeste rahat bir şekilde alır.! Sen nezaman gitmeyi düşünüyorsun, yani tarih olarak ne kararlaştırdın?
ee bende bu hafta gidicem görüşmeye,hiçte heycanlı deildim taa ki sizin yazıları görene kadar...o kadar gerilcek ne var ki_? bak şimdi bende bi garip oldum =)
ya arkadaslar bu vızede kabınler kapalı değilmi diğer insanlar konustuklarınızı duyuyolarmı eğer öyleyse ben kapıyı kapatcam![]()
march_march,
ama gittikten sonra anladımkı en kolay kısmıymışo yuzden..
ya ben iş seçmekte oldukça zorlanıyorum..danışman şirketım aceleye getırıp hemen seçtirmek ıstıyo ama ben araştırıyorum..sonucta aceleye gelcek bısı degıl..ayrıntılarını ıyı dusunmek gereksağolsun bır arkadasım 2 gundur zamanının cogunu bana ayırdı
hazıranın ılk haftası gitmeyı planlıyorum
senın bellımı?
olsun ben yınede kapatcam kapıyı adama da böyle daha sağlıklı olur falan dicem sonra adamda bütün ingilizce kabılıyetı ile bana sağlıklı bi konuşma yapcakyağmurdan kaçarken doluya tutulmus olcaz
olmayan kapının neresını kpatcaksın![]()
En kolay kısmımıydı bilmiyoruz ki daha, çünkü diğerlerini görmediik..Benim yerim belli oldu, Chicago Twin Orchard Country Club'da olucam, tüm golf sevenleri beklerim
Okul sebebiyle haziranın sonunda anca gidebiliyorum, 23 Haziran gibi yola çıkacam inşallah vizem gelirse tabii. Çok zor karar verdim aynı ÖSS'den sonraki tercihler gibi. Tam 100 iş arasından seçtim.! Birazdanda şartları size gödnerecem zaten inşallah sizlerde beğenirsiniz.
POSITION OPPORTUNITY INFORMATION
Job Title Wait staff/Busser
Job Description There are three different types of positions for this employer. All will generally be
responsible for the waiting on and clearing of tables in a country club restaurant. This will
include cleaning duties and various other duties as assigned. The particular positions will be
assigned by the employer upon a personal interview.
Level of English Required Advanced
Start Date 1 May 08 - 15 Jun 08
End Date 30 Sep 08 - 7 Oct 08
Gender Required Male
Day to report to Employer Immediately, employer will pick you up from the airport upon arrival.
Expected days from arrival
before starting work
1-2 days
Estimated Average Hours
over the course of the
program 40 hours plus per week.
Pay Rate Estimate $8.50 per hour
Estimated Tips No. This is a non tipping club.
Estimated Overtime it is possible that there may be some overtime but it is not guaranteed.
Required Skills Employees need previous restaurant experience. The country club is looking for outgoing
people who have good common sense, are prompt and professional in manner and in
appearance. Being an employee of Twin Orchard Country Club requires you to be respectful
of all employees and members, but to also enjoy what you are doing. Being in the
hospitality industry means that we are continuously serving our members and their guests
while striving to exceed their expectations. Participants who have already spent time in the
United States will be selected first and are encouraged to apply for this job.
Expected Schedule 40 hours plus per week. Days will be determined by the employer.
Meal discounts Free meals.
Housing Estimated Cost Free
N.Erdoğan, işte benim seçtiğim iş inşallah güzel bir yaz geçiririm burada.
adına cok sevındımiş sözleşmen yapıldımı kesin?şartları iyi gorunuyor.havaalanında işverenin almasıda süpermiş..hakkında hayırlı olmasını dılıyorum..
bende hala kararsızlık söz konusu..bilmiyorum ne yapcam..
virginiada bi su parkı var belki o olabilir..Aman yaa iş kısmı cok zor..en stresli kısmı benım ıcın en azından..
yaa dalga geçmeiş seçmek cok zor..ayrıntıları falan..şu işi seçsem garanti olcagın bılsem için rahatlıcak biliyorum
![]()
Dalga geçmiyorum betabiki iş seçmek zor, yanlız benim okadar sürmedi ya. İlk gönderilen 150 işten seçemedim, inceleme sürem yaklaşık 8-9 saat. Daha sonra 120 ye yakın iş daha gönderildi. Onlarada 6-7 saat baktıktan sonra karar verdim. Fakat tek bir kişilik kontenjan vardı o yüzden ikinci bir iş daha seçtim ama ilk seçtiğim geldi.!
Suyla, havuzla, denizle aran nasıl peki? Mesela şunu göz önünde bulundur, günde 6-8 saat güneşin altında durabilirmisin?
yaaa suyu cok severım ben.o açıdan problem yok..eğlenceli olabılır..sıcagada dayanırım..bu yaz klımasız bır 2.5 ay stajı gecırdım..gecen yaz dayandıysam her kosula dayanırım sıcaktakonaklama gunluk 11 dolar,saati 7 dolar, yaklasık 250 dolar depozitosu var,işte 4 mart salı gunude skypeden işverenle görüşme var..
aldım ben vizemi ve gerçektende çok kolaydı.arkadaslar stress yapçak gerçekten bişi yok.zaten benm görüştüüm yetkili gerçekten çok yardımcıydı.ancak şöyle bi durumda oldu,beraber gittiim arkadasıma vize vermediler çünkü o isimde başka biri yıllar önce amerikada bi suç işlemiş.şimdi arkadasım isim soruşturması geciriyo,sizinde başınıza gelebilir sakın panik olmayın.sonuçta sizin olmadıınız anlaşılıyor ama bu süreç 3 aya kadar uzayabiliyormuş!!!
![]()
haziran ortasına çatlamadan durabildiyse o vizeyi haketmiştir zaten ookadar beklemek baya kötü olsa gerek..
march march senin ds kağıdın geldi mi? ben hala bekliyorum daşirketle de hiç görüşmedim.
Yok arkadaşım daha gelmedi. Ücretin son kalan kısmını 05.03 tarihinde ödedim ve şirket Mart sonunda geleceğini söyledi. İnşallah bir aksaklık olmadan elime ulaşır. Artık bekleye bekleye bi hal olduk. Ben vize görüşmesine gireli 1 ayı geçti. Artık gelsede vizemi alabiliyormuyum alamıyormuyum bi göreyimde ona göre plan yapayım..Mommuma, arkadaş delirmişti artık, biletlerini iptal ettirdi ve en son aldığında bileti 1 gün sonra uçağı vardı. Düşünsene herşeyi iptal ediyorsun, başka planlar yapıyorsun ve birden karşına vizen geliyor. Ne diyecen, gitmiyorumda diyemezsin..
![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks