# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ahahaha diğer konular anladık da buna niye yazarsın ki be kardeşim.
Tanzanya ile vize kalktı yazıyor yukarıda. Birde tanzanya yani.
I ıh. Sizin şirket batar benden söylemesi. Ki burada şu saatte yaptığın miğfer dibi mesaj atağından sonra kimse sizin şirketin adını iyi bir şekilde anmayacak gibi gözüküyor.![]()
Belki Akp kandirmistir bizi, vize hala devam ediyor olabilir.Baris Mancodan baska giden olmusmudur oraya acaba.Tabi birde bu sirket yetkilileri,adam hizini alamamis bana iki tane ziyaretci mesaji birakmis,mesajda yukarda yazilanlarin aynisi
Peki.
adaama bak ya nerden gormus te reklam yapmıs pes.
rusyanin ardindan cuma gunude endonezyaya kalkti en azindan tanzanyadan daha iyidir![]()
rusyaya vize kalkti deniyor ama devlet sitesinde guncelleme yapilmamis.
Türk Vatandaşlarının Tabi Olduğu Vize Uygulamaları / T.C. Dışişleri Bakanlığı
Peki.
Daha yasal prosedurler ayarlanıyor malum rusyada yabancı bırı bır yerde 3 gunden fazla kalıcaksa ımmıgratıon offıce te kayıt yaptırması gerek eskı sovyet ulkelerı harıc genellıkle her ulkeye vıze uyguluyorlar bu bızım ıcın ıı bır sans bu prosedurlerden dolayı vızesız seyaht bıraz gecıktı :d
Turkiyeye vize uygulamayan ulkeler;
“Antigua-Barbuda, Arjantin, Arnavutluk, Bahamalar, Barbados, Belize, Bolivya, Bosna- Hersek, Brezilya, Ekvador, El Salvador, Fas, Fiji, Filipinler, Guetemala, Güney Afrika, Gürcistan, Haiti, Hırvatistan, Honduras, Hong Kong, İran, Jamaika, Japonya, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Kolombiya, Güney Kore, Kosova, Kosta Rika, Libya, Lübnan, Makau, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mauritus, Nikaragua, Palau Cumhuriyeti, Pakistan, Paraguay, St. Vincent- Grenadines, Singapur, Solomon Adaları, Sri Lanka, Suriye, Svaziland, Şili, Tayland, Trinidad-Tobago, Tunus, Tuvalu, Uruguay, Ürdün, Venezuela, Tacikistan.”
Peki.
Trinidad-Tobago iyiymiş...![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Guetemalaya giris icin vize gerekli degil ama guetemalaya direk ucak olmadigi icin transferlerde vize gerekli olacaktir.Ne anladim ben bu isten![]()
Peki.
aklıma bi zaytng haberi geldi![]()
Work and Travel ile Çin'e Giden Gençler, Geri Dönecek Parayı Önümüzdeki 5 Yıl İçerisinde Denkleştirebilmeyi Umuyorlar
hahaha
evet yeni bir mujde pakistan ilede ck yakinda vize anlasmasi yururluge giriyor. artik bn islamabada gidiyorum chair rider icin![]()
Endonezya ya vize kalkmis.Haydi hayirlisi olsun.Turkiyede calisacak yeterince kisi yokya dokuzuncu dunya ulkeleriyle vize anlasmasi yapiliyor.Ulkecek isimize yarayacak umarim.
Endonezya ile vizeler kalktı - Milliyet.com.tr
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks