Merhaba arkadaslar;
Size kesinlikle sunu söyleyebilirim ki Ozman'la kesinlikle ama kesinlikle yurtdisina cikmayin. 2009 yazinda bu firmayla wat yaptim ve tamamen rezalet bir firma..bazi arkadaslar memnun olduklarini söylüyorlar dogrudur ama firmadan senede 500 kisi wat yapiyorsa bunlarin ancak 100 kisisi memnundur..gitmeme nedenlerini hemen siralaayayim:

1.is bulmakta bir numarayiz dediklerine bakmayino eskidendi artik rahat bulamiyorlar.bulduklari islerde genelde dishwasher olur bildireyim.Oraya gittiginizde isinizde sorun çikar sizi kovarlarsa zerre yardim etmezler

2.Acil durumlarda yardimlari yoktur..yani hemen iletisim kurmak isterseniz diye size verikleri acil numara hatti bir kisiye aittir oda türkiye'dedir..arar söylersiniz he der kapatir.(arkadasim çok magdur olmustu bu yüzden)

3.Housing yönünde pek iyi oldugu söylenemez..bana patronunun aparti var orda kalcaksin dediler ama son room'u ben tuttum onu kaçirsaydim nolurdu acaba diye düsünüyorum..cevabida siz verin aslinda..

4.Son olarakda belgesel islemler hakkinda..Tax back yani orda maasinizdan kesilen vergileri burda geri almaniz için gerekli islemlerde tamamen fenalar..ben subat ayinda almam için gerekli belgeleri verdim ama haziran oldu alamadim..arkadaslarimla konustum tüm gidenler geri almis Ozman firmasi disinda..Paranizi repoda,faizde kullanirlar sonrada yatacak bugün yarin diye oyalarla artik..
ve vizeye giderken belgelerinizi gelin kontrol edelim derler ama siz güvenmeyin kendisinizde kontrol edin..

Arkadaslar ben geçen sene fazla arastirma yapmadan kaydoldum ama siz yapin..Bu yazdiklarimi iyi düsünün ve KESINLIKLE bu firmayla anlasmayin..verdiginiz emeklere,paralara yazik