hakan dostum yastık pike gibi şeyler yurtt verilmiyormu acaba getirmemizi önermişsin? bide ilk maşş çekine kadar sence ortlama nkadar para getirsek yeterli olur?
hakan dostum yastık pike gibi şeyler yurtt verilmiyormu acaba getirmemizi önermişsin? bide ilk maşş çekine kadar sence ortlama nkadar para getirsek yeterli olur?
evet yurdun kendi carsafini gordum satilik olarak ama yastik varmi bilmiyorum. gozume carpmadi. gerci o da vardir belki bilmiyorum. zaten sorun da degil walmarttan alirsiniz ucuza..
burdaki orun yemek sorunu. sabah kahvaltisinda zeytin ekmek peynir falan yeme aliskanliginiz varsa onu bi kenara atin bi kere. burda zeytin yok.. mikrodalga olayina alisin. hazir yicekleri aliyosunuzve atiyosunuz mikrodalgaya sonrada ekmeksiz gotur abi muhabbeten giriyosunuzannenizin pilavini salatasini falan unutun
yok burda ole bisey. sabah sandevic yaparsiniz, isten 45 dk lik break alincada gider hizlica biseyler atistirirsiniz. aksam oluncada gene mikrodalga olayina girer gunu kapatirsiniz
yemek ciddi sorun olusturuyo bana. ben hala alisamadim. oturtamadim tam bi sistem. bakalim kismet.. hallederiz bi sekilde nasilsa.
ortalama para olarak ne kadar lazim tam bilmiyorum ama 1 gunde sanirim 10 dolara yakin bu yukarda soyledigim seyleri yer ve ac kalmazsiniz. sadece biraz kilo verirsinizya sonucta alin iste yaniniza paranizi.ne kadar cok o kadar iyi..
umarim yardimi olmustur.. tskler.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks