ee şirketinden hayır gelmiyorsa yapcak başka seçeneğin var mı??? Bu zamana kadar beklemişsin. Ne diyolar peki sana??? Sadece bir sponsorla mı anlaşmışlar? eminim onların birden fazla sponsorla anlaşmaları vardır sadece sponsora faturayı kesip atmasınlar!!! istersen sor kaç sponsorla anlaşmanız var diye? Madem ondan hayır çıkmadı bir başkasına seni yönlendirebilirlerdi. En azından vize reddi almış birilerinin işleri boşalmışmıştır ve yerine seni alabilirler. (diğer şirketler için diyorum)
şirketine son bi tarih ver bana şu zamana kadar iş bulamazsanız benim iademi yapın de.
Diğer şirketlere Durumunu anlat istersen fazla acelen yok zaten durumun belli. Belki iyi bir iş bulursun. Denemekde fayda var diye düşünüyorum.
karar senin. Kendi kararını sen ver.
kolay gelsin.
işimi degıstırın dedıgımde, bana istersen sponsorunu degıstırelım dedıler ver 400 euro dedıler ..oyle beleşe degıstırmezler sponsoru...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bookmarks