Ben mesajını biraz üzerime alındım. belkide senin mesajından önce son mesajı yazanın ben olmasından dolayı bilmiyorum ama alındım işte. o yuzden de yeniden yazma ihtiyacı hissettim.benim yasadıgım sorunlar çoktu şirketle alakalı olanda benle alakalı olanda. ancak ben kendimle ilgili alakalı sorunları bahane edipte şirketten dert yanmadım. benim dert yandığım konu şirket benimle paranın tamamını ödedikten sonra hiç ama hiç ilgilenmedi. ben istanbula gunubirlik vize için gitmiştim sınavlarımın arasında.ve şirkete gider gitmez de konsolosluga gittik. sonra da geri döndugumuzde ben vize alamamıştım ve yeniden bana randevu almalarını istemiştim. ve bana şirket sahibinin veriği cevap yukarda da yazdığım gibi şimdi öğle arası gidin sonra gelin oldu. şimdi 1000 dolar cıvarında para ödediğiniz ve benimde araştırarak başvurduğum köklü bir şirket yalnızca bana gıcık olduğu için mi benle ilgilenmedi ? eğer öyleyse haberim olsun da soranlara önermeye devam ederim bazı şirketleri. ozman da kaydımda var 2008 wat dönemine ait. bende de hala daha belgeler var. istanbul beşiktaştaki şubesine uğradığında sor istersen hala orda mı bilmiyorum ama cihan vardı genç ve birde bayan vardı yanlış hatırlamıyorsam ayşen di ama ama tam emin değilim onlar biliyorlar durumumu saygın ozman beyin de ne dediğine şahit oldular sor bakalım böyle birşey oldu mu diye kabullenecekler mi acaba ? Ve @Fiorex'in de dediği gibi üyenin bilgilerine post sayısına hatta mesajlarda neler yazdıgını bir incele ona göre eleştirini yap derim ben.
Kolay gelsin
İyi WATLAR !!
Bookmarks