Abı konunyu kapatacam kapatamıyorum sıle butonu yok aman kımseyı banlama fıorex dostum ..bende dahıl kımse banlansın ıstemem bu konuda lutfen konuyu sılebılırmısın
Abı konunyu kapatacam kapatamıyorum sıle butonu yok aman kımseyı banlama fıorex dostum ..bende dahıl kımse banlansın ıstemem bu konuda lutfen konuyu sılebılırmısın
Siyaset ve futbol. Bu iki konu ne zaman tartisilsa nedense zit kutuplar birbirine giriyor. Tartisma ortami neresi olursa olsun. Forumda,okulda,iste hatta kahvede. Yillardan beri herkesin icinde bastirdigi bir duygu var bence. Kimse inkar etmesin bu duyguyu. EGO. Benim soyledigim dogrudur mantigi. Bunu hepimiz yapiyoruz. Hayatimizin buyuk cogunlugunda hemde. Kimse sana zorla bu takimi seviceksin, su partiyi tutacaksin demiyor, diyemez. Onemli olan hangi takimi tuttugun ya da hangi partiyi destekledigin degildir zaten, onemli olan seninle ayni dusunceyi savunmayan insanlarida dinleyebilmen, farkli goruslere de deger verebilmendir. Ancak bu sekilde hayatina zenginlik katarsin. Herkesin ayni takimi tuttugu veya ayni siyasi partiyi destekledigi bir dunya dusunebilir misiniz? Farkli gorusleri saygi cercevesi icinde paylasmayi imkanli hale getirecek olanlar biziz. Icimizdeki ego yu cikarip atarsak eger tartismayida ogreniriz. Elbetteki tartisacagiz hem de en hararetli bir bicimde. Yoksa hepimizin olan bu ulke hicbir yere gitmez gidemez. Onemli olan saygi icinde, mantikli, kalp kirmadan bunu yapabilmek. Belki sen haklisin belki ben hakliyim ama sonucta bunu ben kazandim sen kazandina donusturmememiz lazim. Ben ve onlar ya da biz ve onlar diye dusunuyorsak eger zaten yanlisi en basta yapmisiz demektir. Hayatinda ne kadar cok zamir varsa o kadar zenginsindir. Daha saygili, anlayisli, egosuz tartismalar diliyorum.
Saygilarimla
Konu Kapatılmıştır!
Ceza ve uyarı alan üyeleri görmek için TIKLAYINIZ !
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks