Alıntı trust Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar mağlumunuz final dönemi ondan dolayı forumdaki 15 sayfayı okucak malesef zamanım yok zaman bulabilsem bile çoğu msj 2-3 senelik olduğu için kurallarda eyaletten eyalete değiştiği için sormak istediğim birkaç soru var final döneminin hemen sonrasıda amerikaya uçuş var ve arabayla ilgili tam olarak ne yapılcağını bilgili arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim biz arkadaşla new jerseyde kalcaz ama new jerseyde kalcağımız yer iş yerine uzakmış ve sadece araçla ulaşım sağlıyabiliyoruz ondan dolayı da araba almamız gerek ilk olarak türk ehliyetiyle amerikada araba alabiliyormuyuz veya başka ne gibi belgelerimiz olması gerekiyor 2. olarak amerikaya gittikten sonra kaç gün araba almak için beklememiz gerek yoksa direk indiğimiz gibi alma şansımız varmı tabi o kadar çabuk araba bulunmaz da farzı mual diyorum bide amerikada kullanıpta memnun kaldığınız araç markası varmı bu saçma bir soru gibide gelse benim için önemli bir soru şimdiden teşekkür ediyorum
evet araba alabilirsin. türk ehliyetinle 6 ay VA da araba kullanmakta sıkıntı yok. biz VA dan araba kiralayıp 5-6 eyalet gezdik polis durdursa bi sıkıntı olurmuydu bilmiyorum.Ama araba almakta bildiğim kadarıyla arabanın parasını ödemekle almış olmuyosun sanırım birde zorunlu sigortalar falanda olması lazım. daha önce almış olanlar umarım cevap yazar. Önereceğim araba da en son 1 haftalıgına kiraladıgımız 2008 model toyota camry vardı. ve inanılmaz keyifliydi 2100 mil yol yaptık ve hiç yorulmadık. ve çok konforluydu araba.